ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ
Κειμενο

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το Κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου μας έχει συμπληρώσει έξι μήνες λειτουργίας.

Με πρώτιστο μέλημα τη διασφάλιση δωρεάν παροχής φαρμακευτικών ειδών, κατά το περασμένο διάστημα εξυπηρετήθηκαν συνολικά 150 άτομα. Πρόκειται για δημότες που αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσχέρειες και το Κοινωνικό Φαρμακείο τους παρέχει τη δυνατότητα πρόσβασης σε δωρεάν φάρμακα, παραφαρμακευτικά προϊόντα και υγειονομικό υλικό. Οι περισσότεροι έρχονται και λαμβάνουν τα φαρμακευτικά προϊόντα που χρειάζονται σε μηνιαία βάση.

Ο αριθμός των ωφελούμενων αυξάνεται συνεχώς και το Κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου μας καταφέρνει με επιτυχία να ανταποκριθεί στις νέες ανάγκες. Σας ενημερώσουμε πως στο Κοινωνικό Φαρμακείο γίνονται εγγραφές οποιαδήποτε στιγμή, πάντα με βάση τα κοινωνικο-οικονομικά κριτήρια και εφόσον προσκομιστούν τα απαραίτητα δικαιολογητικά.

Επίσης, θέλουμε εγκάρδια να ευχαριστήσουμε όλους εσάς που με τις δωρεές σας σε είδη φαρμακείου βοηθήσατε το έργο μας και ελπίζουμε αυτό να συνεχιστεί, γιατί η προσφορά σας είναι πολύτιμη και άμεσα χρήσιμη.

Όποιος κάτοικος της πόλης μας ενδιαφέρεται να γραφτεί ή να κάνει δωρεά, το Κοινωνικό Φαρμακείο βρίσκεται επί των οδών Καραμανλή 12 και Ιάσωνος εντός του Α’ ΚΑΠΗ και το τηλέφωνο επικοινωνίας είναι: 2109949843.

Η πράξη "Δομές Παροχής Βασικών Αγαθών: Κοινωνικό Παντοπωλείο, Κοινωνικό Φαρμακείο Δήμου Ηλιούπολης» με MIS 5001378 έχει ενταχθεί στον Άξονα Προτεραιότητας «Προώθηση της Κοινωνικής Ένταξης και Καταπολέμηση της Φτώχειας και Διακρίσεων - Διασφάλιση της Κοινωνικής Συνοχής» στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Αττική 2014-2020. Η Ευρωπαϊκή Ένωση υποστηρίζει μέσω του Ευρωπαϊκού Κοινωνικού Ταμείου την λειτουργία του Κοινωνικού Φαρμακείου ως υποέργο της εν λόγω πράξης για 3 έτη.

Η ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΣΕΡΕΤΗ

ΟΔΗΓΟΣ ΝΟΤΙΑ app

Οδηγός Νότια

ONLINE Οδηγός Νοτίων Προαστίων

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο ώστε να σας ενημερώνουμε μέσω e-mail
Όροι και Προϋποθέσεις

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.