ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ
Κειμενο

Αγαπητοί Συµπολίτες,
Εδώ και τρία χρόνια, ο ∆ήµος Ηλιούπολης καθιέρωσε τον επετειακό εορτασµό της ίδρυσής του, κάθε Νοέµβριο, ως µια ευκαιρία να ανακαλούµε στη µνήµη µας, σηµαντικές στιγµές, προσωπικότητες, συλλογικές προσπάθειες και αγώνες, που έχουν δηµιουργήσει και διαµορφώσει την Ηλιούπολη.

Σκοπός µας, η ανάδειξη της ιστορίας της δικής µας πόλης.

Έτσι θεµελιώνουµε  την κοινωνική συνοχή, τη φιλική γειτνίαση, την ιστορική συνείδηση και το αίσθηµα εντοπιότητας των κατοίκων της Ηλιούπολης. Να θυµούνται οι παλιότεροι και να γνωρίζουν οι νεότεροι την πορεία και την εξέλιξη της «γειτονιάς» µας.

Φέτος, ο ∆ήµος Ηλιούπολης διοργανώνει Εβδοµάδα Εκδηλώσεων για τα 55 χρόνια από την ίδρυσή του, αφιερωµένη στην Προσφορά και τη ∆ηµιουργία. Τιµά και προβάλει όλους εκείνους τους ανθρώπους και τις συλλογικότητες, που προσφέρουν τόσο στον τοµέα του Πολιτισµού όσο και σ’ αυτόν της Κοινωνικής Αλληλεγγύης.

Με τη συνεργασία των φορέων της πόλης µας, θα περιηγηθούµε στον «πολιτιστικό χάρτη» της περιοχής µας, θα αναδείξουµε τους εθελοντές και τις οµάδες αλληλεγγύης της Ηλιούπολης, θα φιλοξενήσουµε και θα εµπνευστούµε από εθελοντικές οργανώσεις πανελλαδικής εµβέλειας, θα πραγµατοποιήσουµε ένα διήµερο αφιέρωµα σε δηµιουργούς του χτες και του σήµερα και θα γιορτάσουµε όλοι µαζί τη δική µας τοπική ιστορία.

Πρόγραμμα Εκδηλώσεων για τα 55 Χρόνια του Δήμου Ηλιούπολης

Ο Δήµαρχος Ηλιούπολης
Βασίλης Βαλασόπουλος

ΟΔΗΓΟΣ ΝΟΤΙΑ app

Οδηγός Νότια

ONLINE Οδηγός Νοτίων Προαστίων

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο ώστε να σας ενημερώνουμε μέσω e-mail
Όροι και Προϋποθέσεις

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.