ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ
Κειμενο

Αγαπητοί γονείς,
Ο σύλλογος μας Γονέων και Κηδεμόνων του 6ου Δημοτικού Σχολείου Ηλιούπολης , προχώρησε στη δημιουργία τριών νέων δραστηριοτήτων για τα παιδιά μας .

Αφού διερευνήσαμε τις ανάγκες που ενδεχομένως υπάρχουν για πνευματική - καλλιτεχνική και αθλητική παιδεία συζητήσαμε με τρείς οργανισμούς και επιλέξαμε τις καλύτερες λύσεις για τα παιδιά μας με εμπειρότατους εκπαιδευτές για τους οποίους έχουμε τις καλύτερες των συστάσεων .

Οι δραστηριότητες είναι οι ακόλουθες:

1.   Μπασκετική δραστηριότητα. 6ο δημοτικό Bulls by Athlos. 2 προπονήσεις την εβδομάδα. Κάθε Τρίτη 16:15 - 17:15 και κάθε Σάββατο 12:30 - 13:30. Όλη η διοργάνωση είναι απο το αθλητικό σωματείο της πόλης μας Άθλος Ηλιούπολης το οποίο διατηρεί αθλητικές υποδομές και ακαδημίες σε πολλά αθλήματα. Βάλτε το μπάσκετ, τον αθλητισμό, την υγεία και το πνεύμα της ομαδικότητας στη ζωή του παιδιού. Κόστος ανά μήνα 13 ευρώ.

2.   Μαθήματα κιθάρας. Με το καθηγητή μουσικής και κιθάρας Μιχάλη Σιδηρόπουλο. Κάθε Τρίτη 19:00 - 20:30 (1,5 ώρα). Τα παιδιά θα μπορούν να μάθουν τις βασικές γνώσεις του οργάνου για να ξεκινήσουν τα μουσικά τους "ταξίδια", αλλά και να μάθουν να συνεργάζονται παίζοντας μουσική με τους συμμαθητές τους και να καταλάβουν τις έννοιες της μουσικής πρόβας και της συναυλίας, αφού το μάθημα της κιθάρας θα είναι ομαδικό (σε γκρουπ). Κόστος ανά μήνα 20 ευρώ.

3.   Θεατρικό εργαστήρι και δημιουργία Θεατρικής Ομάδας με τον Διδάκτωρ Περιβάλλοντος Θεατροπαιδαγωγό - Συγγραφέα, Αντώνη Γάκη. Κάθε Πέμπτη 16:30 - 18:00 (1,5 ώρα). Η πρώτη ευχάριστη δραστηριότητα που γνωρίζει και οικειοποιείται το παιδί είναι το παιχνίδι. Το παιχνίδι για το οποίο δεν λείπει ποτέ η θέληση και η λαχτάρα από ένα παιδί. Έτσι λοιπόν και οι θεατρικές τεχνικές γίνονται «παιχνίδι» ώστε τα παιδιά να γνωρίσουν την διαφορετική αυτή εκπαίδευση ως μία πολύ οικεία τους δραστηριότητα. Κόστος ανά μήνα 20 ευρώ.

Εγγραφές στα γραφεία του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων κάθε Σάββατο 09:00 - 14:00 κάθε Τρίτη 08:00 - 08:30 στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.και στο facebook Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων 6ου Δημ. Σχολείου Ηλιούπολης

Σας ευχαριστούμε θερμά

Είμαστε στη διάθεση σας για κάθε πληροφορία, διευκρίνιση, βοήθεια.

Μπασκετική δραστηριότητα. 6ο δημοτικό Bulls by Athlos

Με εκτίμηση
Παπατριανταφύλλου Γιώργος - πρόεδρος
Μπούμπουκα Δήμητρα  - αντιπρόεδρος
Σαλτερή Θάλεια - γραμματέας
Ζαφειρίδου Θεώνη - ταμίας
Γαβαλά Μαρία - ειδική γραμματέας

Μέλη
Τσοπόκης Γιάννης
Στεργιοπούλου Κωνσταντίνα

ΟΔΗΓΟΣ ΝΟΤΙΑ app

Οδηγός Νότια

ONLINE Οδηγός Νοτίων Προαστίων

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο ώστε να σας ενημερώνουμε μέσω e-mail
Όροι και Προϋποθέσεις

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.