ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ
Κειμενο

Τα προληπτικά μέτρα για τον κορωνοϊό, «έκλεισαν» την Βιβλιοθήκη του Πολιτιστικού Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Ηλιούπολης, αλλά την ανάγκη επαφής με τα παιδιά δεν μπορεί να την σταματήσει τίποτα.
Συνεχίζεται ψηφιακά στο διαδίκτυο η δράση «Παρέα με τα παραμύθια» και η νηπιαγωγός κ. Μαρία Τότολου, εθελόντρια της Βιβλιοθήκης, διαβάζει παραμύθια και προτείνει δραστηριότητες, για να απασχολούνται τα παιδιά στο σπίτι, μαζί με τους γονείς τους.

Τα βίντεο ανεβαίνουν στην ιστοσελίδα της Βιβλιοθήκης www.politismos-ilioupoli.gr, με την ευγενική παραχώρηση άδειας δημόσιας παρουσίασης των παραμυθιών, από τους εκδοτικούς οίκους και στην ίδια ηλεκτρονική διεύθυνση τα παιδιά θα βρίσκουν και ασκήσεις εργασίας, που μπορούν να τις εκτυπώσουν και να τις δουλέψουν.

Μετά από κάθε δικτυακή «συνάντηση», τα παιδιά μπορούν να στέλνουν φωτογραφίες με τα έργα τους στο mail:
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., που θα αναρτώνται στην σελίδα Facebook: «Όμιλος Φίλων Βιβλιοθήκης Ηλιούπολης».

Το ηλεκτρονικό «ραντεβού» των παιδιών, με την «Παρέα με τα παραμύθια» της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Ηλιούπολης, στον υπολογιστή, με τα δύο πρώτα παραμύθια:

"Το Παγωνάκι" και τον "Τον μάγο του Οζ, μέρος Α".

Το βίντεο για «Το παγωνάκι» εδώ:

Εκτύπωση του φύλλου εργασίας εδώ:
http://politismos-ilioupoli.gr/pdf//fillo%20ergasias%20to%20pagonaki.pdf

Το βίντεο για «Το μάγο του Οζ, μέρος Α'» εδώ:

Εκτύπωση του φύλλου εργασίας εδώ:
http://www.politismos-ilioupoli.gr/pdf//fillo%20ergasias%20o%20magos%20a.pdf

ΟΔΗΓΟΣ ΝΟΤΙΑ app

Οδηγός Νότια

ONLINE Οδηγός Νοτίων Προαστίων

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο ώστε να σας ενημερώνουμε μέσω e-mail
Όροι και Προϋποθέσεις

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.