ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ
Κειμενο

Καθηγητής σε Γυμνάσιο στην Ηλιούπολη συνελήφθη γιατί κατηγορείται πως είχε σχέση με 14χρονη μαθήτρια. Τον 44χρονο κατήγγειλε στην αστυνομία η μητέρα του κοριτσιού και ο καθηγητής φέρεται να έχει ομολογήσει.

Η υπόθεση άρχισε να γίνεται γνωστή το πρωί της Τρίτης (07.07.2020) και προκαλεί σάλο στην τοπική κοινωνία στην Ηλιούπολη.

Η αστυνομία συνέλαβε τον καθηγητή μετά την καταγγελία που έκανε η μητέρα του κοριτσιού στην υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων. Η καταγγελία έγινε αφού, πριν από μερικές μέρες, η μητέρα είδε την κόρη της να συναντά τον καθηγητή εκτός σχολείου.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 44χρονος, πατέρας δυο παιδιών ο ίδιος, είχε εδώ κι ένα χρόνο σχέσεις με το 14χρονο κορίτσι, χωρίς οι γονείς του να έχουν καταλάβει το παραμικρό.

Ώρες μετά τη σύλληψή του, όπως αναφέρουν πληροφορίες, ο 44χρονος ομολόγησε τελικά στους αστυνομικούς ότι είχε σχέση με το 14χρονο κορίτσι. Οι ίδιες πληροφορίες λένε πως ο 44χρονος είχε, ύστερα από επιμονή, καταφέρει να πείσει το ανήλικο κορίτσι να έχουν και ερωτική επαφή.

Η μαθήτρια παρακολουθείται από έμπειρους αξιωματικούς.

Πηγή: newsit

ΟΔΗΓΟΣ ΝΟΤΙΑ app

Οδηγός Νότια

ONLINE Οδηγός Νοτίων Προαστίων

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο ώστε να σας ενημερώνουμε μέσω e-mail
Όροι και Προϋποθέσεις

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.