ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ
Κειμενο

Σε ιδιωτικό βρεφονηπιακό σταθμό της Ηλιούπολης, ο οποίος έχει ξεκινήσει τη λειτουργία του από την 1η Σεπτεμβρίου εμφανίστηκε κρούσμα κορωνοϊού σε μητέρα & το παιδί της.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sputnik, αναστάτωση προκλήθηκε σήμερα το πρωί σε γονείς μαθητών κι εργαζόμενους σε ιδιωτικό βρεφονηπιακό σταθμό της Ηλιούπολης, αφότου ενημερώθηκαν τηλεφωνικά από μητέρα μαθητή, ότι τόσο η ίδια όσο και ο τρίχρονος γιος της διαγνώστηκαν θετικοί στον κορωνοϊό.

Η διεύθυνση του βρεφονηπιακού σταθμού ενημέρωσε με τη σειρά της τηλεφωνικά τους γονείς όλων των παιδιών που βρίσκονται στο ίδιο τμήμα με το τρίχρονο αγόρι, προκειμένου να μην προσέλθουν στο σχολείο και να παραμείνουν στο σπίτι. Το εν λόγω τμήμα παρέμεινε κλειστό καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας. Ωστόσο, οι υπόλοιπες τρεις τάξεις του σταθμού λειτούργησαν κανονικά, με κάποια από τα αδέρφια των μαθητών του αποκλεισμένου τμήματος να προσέρχονται κανονικά για μάθημα.

Όπως αναφέρουν πηγές στο Sputnik, νηπιαγωγοί του τρίχρονου αγοριού προσήλθαν στη σχολική μονάδα όπου και συνέχισαν να εργάζονται κανονικά, ερχόμενοι σε επαφή με παιδιά και συναδέλφους. Η διεύθυνση του σταθμού ζήτησε μεν από τους εκπαιδευτικούς να πραγματοποιήσουν το τεστ ανίχνευσης κορωνοϊού το συντομότερο δυνατό, ωστόσο, ενάντια στις οδηγίες του ΕΟΔΥ, τους ζήτησε να επιστρέψουν στα πόστα τους πριν την παραλαβή των αποτελεσμάτων.

Πηγή: sputniknews.gr

ΟΔΗΓΟΣ ΝΟΤΙΑ app

Οδηγός Νότια

ONLINE Οδηγός Νοτίων Προαστίων

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο ώστε να σας ενημερώνουμε μέσω e-mail
Όροι και Προϋποθέσεις

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.