ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ
Κειμενο

Επιβεβαιώθηκε σήμερα θετική στον κορωνοϊό εργαζόμενη του Ε’ Βρεφονηπιακού Σταθμού (Ε’ Παράρτημα Αγωγής ΚΑΦΑΔΗΛ) στην οδό Κύπρου και Σαντορίνης.

Τελευταία ημέρα εργασίας της στον σταθμό ήταν η περασμένη Παρασκευή 6/11/2020, παρουσίασε ελαφρά συμπτώματα, παρέμεινε στο σπίτι με εντολή του γιατρού εργασίας και σήμερα βρέθηκε θετική στο αποτέλεσμα του μοριακού τεστ.

Η διοίκηση και όλο το προσωπικό του Δήμου και του ΚΑΦΑΔΗΛ, της ευχόμαστε περαστικά και γρήγορα να επανέλθει υγιής στην εργασία της.

Με αίσθημα ευθύνης η διοίκηση του Δήμου Ηλιούπολης και του ΚΑΦΑΔΗΛ αποφάσισε την άμεση αναστολή λειτουργίας του Ε’ Βρεφονηπιακού Σταθμού Ηλιούπολης και όλοι - παιδιά και προσωπικό - του σταθμού, θα παραμείνουν για 14 ημέρες στο σπίτι.

Ξεκίνησε η ιχνηλάτηση των στενών επαφών, η διαδικασία ενημέρωσης των γονέων και προγραμματίστηκε η απολύμανση του κτιρίου.

Οι εργαζόμενοι σύμφωνα με τις οδηγίες του γιατρού εργασίας θα υποβληθούν δωρεάν σε μοριακό τεστ στο Κέντρο Υγείας Ηλιούπολης.

Σε διαρκή συνεργασία με τους συνυπεύθυνους φορείς, ο Δήμος Ηλιούπολης λαμβάνει κάθε αναγκαίο μέτρο για την προστασία και την ασφάλεια όλων και συνεχίζει να ενημερώνει έγκαιρα και έγκυρα την τοπική κοινωνία.

ΟΔΗΓΟΣ ΝΟΤΙΑ app

Οδηγός Νότια

ONLINE Οδηγός Νοτίων Προαστίων

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο ώστε να σας ενημερώνουμε μέσω e-mail
Όροι και Προϋποθέσεις

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.