ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ
Κειμενο

Η μέθοδος click away έχει μπει για τα καλά στην καθημερινότητα μας μετα την κοινή υπουργική απόφαση, ώστε να «ανασάνουν» -έστω και λίγο- τα καταστήματα ενόψει των εορτών που πλησιάζουν. Βέβαια, η μέθοδος δεν έχει «αγκαλιαστεί» πολύ από τους καταναλωτές και οι επαγγελματίες με την σειρά τους έχουν χαρακτηρίσει «δυσνόητη» την διαδικασία για τα μικρομεσαία καταστήματα της πόλης που ως επί το πλείστον δεν διαθέτουν ηλεκτρονικό κατάστημα (e-shop).

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελούν οι πρόσφατες δηλώσεις του προέδρου του εμπορικού συλλόγου Ηλιούπολης «Είναι αδύνατο να δουλέψουν οι μικρές επιχειρήσεις με αυτή τη μέθοδο, όταν δεν την έχουν εφαρμόσει ποτέ ξανά στο παρελθόν».

Ως παράταξη πήραμε την πρωτοβουλία να στηρίξουμε σε αυτήν την πρωτόγνωρη κατάσταση τα καταστήματα, δημιουργώντας μια ομαδα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με όνομα «Click Away – Στηρίζουμε και ψωνίζουμε από την τοπική αγορά της Ηλιούπολης».

Με αυτόν το τρόπο πιστεύουμε ότι θα βοηθήσουμε τις επιχειρήσεις να έρθουν κοντά στους καταναλωτές και τους καταναλωτές να έρθουν κοντά στις επιχειρήσεις της πόλης μας.

Μπορεί όποιο κατάστημα της πόλης θέλει να δώσει τα στοιχεία της επικοινωνίας του ώστε οι καταναλωτές να μπορούν να πραγματοποιήσουν αγορές με την μέθοδο click away.

Λίγα λόγια για το "click away"

"Click away" τι πρέπει να προσέχει ένας καταστηματάρχης/έμπορος.

Για τη δημοτική παράταξη "Η Πόλη που θέλω"
Ο επικεφαλής Γαβριήλ Αραμπατζής

ΟΔΗΓΟΣ ΝΟΤΙΑ app

Οδηγός Νότια

ONLINE Οδηγός Νοτίων Προαστίων

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο ώστε να σας ενημερώνουμε μέσω e-mail
Όροι και Προϋποθέσεις

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.