ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ
Κειμενο

Σε επώνυμη καταγγελία για την απαράδεκτη κατάσταση του Δημοτικού Κολυμβητηρίου προχώρησε γονιός, μετά τον νέο τραυματισμό παιδιού, καθώς -όπως καταγγέλλει- πέρα από τους μέχρι τώρα μικροτραυματισμούς, οι πιθανότητες σοβαρού τραυματισμού από τα σπασμένα πλαστικά σκέπαστρα των φρεατίων περιμετρικά της πισίνας είναι πολύ μεγάλες.

Από τις φωτογραφίες που επισυνάπτει ο γονιός είναι προφανείς οι ευθύνες της Δημοτικής Αρχής και η χρόνια αδιαφορία των υπευθύνων!!!

σπασμένα πλαστικά σκέπαστρα των φρεατίων

σπασμένα πλαστικά σκέπαστρα των φρεατίων

Ολόκληρη καταγγελία έχει ως εξής:

«Προς κάθε αρμόδιο,

Για πολλοστή φορά γίνομαι μάρτυρας σε τραυματισμό παιδιού (η πρώτη του δικού μου), αλλά αυτή τη φορά ο κόμπος έφτασε στο χτένι (Το τελευταίο περιστατικό συνέβη την Πέμπτη 04/11/2021).

Θα πρέπει, αν δεν σας είναι ήδη γνωστό και κλείνετε τα μάτια, να γνωρίζετε ότι αρκετά πλαστικά αποστράγγισης περιμετρικά της πισίνας έχουν σπάσει με αποτέλεσμα να υπάρχουν συνεχείς τραυματισμοί τόσο των μικρών παιδιών όσο και των ενηλίκων κολυμβητών (τα πόδια των παιδιών αλλά και των μεγάλων να μπαίνουν μέσα και είτε από τα σπασμένα πλαστικά (λειτουργούν σαν μαχαίρια), είτε από τα υπόλοιπα υλικά που υπάρχουν εκεί, να δημιουργούνται από μικρές έως μεγάλες εκδορές, μυϊκοί τραυματισμοί κλπ.).

Ο Δήμαρχος Ηλιούπολης θα πρέπει, πέρα από το μαζεύει τις συνδρομές αδιαλείπτως, να κοιτάξει και την ασφάλεια των παιδιών, κάτι που προφανώς δεν είναι στις προτεραιότητές του.

Προς επίρρωση των λεγόμενών μου σας επισυνάπτω κάποιες ενδεικτικές φωτογραφίες.

Δρόσος Αλέξιος»

ΟΔΗΓΟΣ ΝΟΤΙΑ app

Οδηγός Νότια

ONLINE Οδηγός Νοτίων Προαστίων

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο ώστε να σας ενημερώνουμε μέσω e-mail
Όροι και Προϋποθέσεις

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.