ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ
Κειμενο

Από σήμερα Δευτέρα 11 Απριλίου 2022 επαναλειτουργούν τα «Παραρτήματα Κοινωνικής Αλληλεγγύης» (ΚΑΠΗ) της Ηλιούπολης, μετά από σχετική απόφαση της Διοίκησης του «Κέντρου Αγωγής και Φροντίδας του Δήμου Ηλιούπολης» - «ΚΑΦΑΔΗΛ».

Για την ασφαλή λειτουργία τους και για λόγους προσωπικής προστασίας του προσωπικού και των μελών των ΚΑΠΗ σε όλες τις δραστηριότητες θα συμμετέχουν μόνο οι εγγεγραμμένοι ωφελούμενοι και είναι απαραίτητο να επιδεικνύουν στον υπεύθυνο κάθε δομής, πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης, σύμφωνα με το ΦΕΚ 1547 2/4/2022, τεύχος β.

Επιπλέον σε κάθε δραστηριότητα θα γίνεται:

  • ​Τήρηση αρχείου καταγραφής ωφελούμενων ανά ημέρα.
  • Χρήση προστατευτικής μάσκας σε όλους τους χώρους.
  • Εξαερισμός των χώρων με φυσικό ή τεχνητό τρόπο.
  • Τήρηση αποστάσεως 1,5 m μεταξύ ατόμων, ένα άτομο ανά 2 m2 και μέγιστος αριθμός ατόμων εντός του χώρου, σύμφωνα με την αναρτημένη ανακοίνωση στην είσοδο.
  • Μη χρήση επιτραπέζιων παιχνιδιών.
  • ​Διοργάνωση δράσεων εντός και εκτός των Παραρτημάτων μόνο από την υπηρεσία και σύμφωνα με τις προϋποθέσεις, που ορίζονται από την ισχύουσα νομοθεσία.

Μεθοδικά, με προσοχή και πάντα με την τήρηση των μέτρων προστασίας της υγείας όλων μας και ιδιαίτερα των ηλικιωμένων μελών, επιστρέφουμε σταδιακά στην κανονική λειτουργία όλων των κοινωνικών δομών του Δήμου μας.

ΟΔΗΓΟΣ ΝΟΤΙΑ app

Οδηγός Νότια

ONLINE Οδηγός Νοτίων Προαστίων

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο ώστε να σας ενημερώνουμε μέσω e-mail
Όροι και Προϋποθέσεις

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.