ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ
Κειμενο

Το «παρών» στο φιλικό αγώνα κατά της Έμφυλης Βίας, που διοργάνωσε η Β3 ΔΕΕΠ και η ΔΗΜΤΟ Αλίμου, στο 4ο Αθλητικό Κέντρο Ηλιούπολης, έδωσε ο επικεφαλής της παράταξης «η Πόλη που Θέλω», Γαβριήλ Αραμπατζής, δίνοντας ένα ηχηρό μήνυμα κατά της Έμφυλης βίας, η οποία τα τελευταία χρόνια έχει γίνει εντονότερη από ποτέ, λαμβάνοντας εκρηκτικές διαστάσεις.

Στο φιλικό αγώνα αγωνίστηκαν ομάδες νέων αγοριών και κοριτσιών του Φοίνικα Καλλιθέας και άλλων αθλητικών συλλόγων.

Ξεχωριστό «χρώμα» στην εκδήλωση έδωσαν τα γλυπτά του project  «I am a not a doll», που προωθεί την  προσπάθεια καταπολέμησης κάθε μορφής  Έμφυλης Βίας και εκμετάλλευσης.

γλυπτά του project  «I am a not a doll» της εικαστικού Ιωάννας Παρασκευά

Τα γλυπτά φέρουν την «υπογραφή» της εικαστικού Ιωάννας Παρασκευά. Μετά το πέρας των αγώνων η εικαστικός κ Παρασκευά απένειμε επαίνους στους αθλητές και τις αθλήτριες ευχαριστώντας τους για την ευγενική συμμετοχή τους, ενώ τα παιδιά προσέφεραν το κύπελλο που κέρδισαν, στα γλυπτά που συμβολίζουν όλες τις μορφές της Έμφυλης Βίας.

Δημοτική Παράταξη
"Η Πόλη που θέλω"

ΟΔΗΓΟΣ ΝΟΤΙΑ app

Οδηγός Νότια

ONLINE Οδηγός Νοτίων Προαστίων

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο ώστε να σας ενημερώνουμε μέσω e-mail
Όροι και Προϋποθέσεις

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.