ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ
Κειμενο

Ένα νέο, όμορφο και ασφαλή χώρο δημιούργησε ο Δήμος Ηλιούπολης, στο πλαίσιο της συνεχούς προσπάθειάς του να δημιουργεί χώρους κατάλληλους για τη φροντίδα και την ψυχαγωγία των παιδιών της πόλης.

Πρόκειται για τη διαμόρφωση του προαύλιου χώρου του 14ου Ολοήμερου Νηπιαγωγείου Ηλιούπολης, επί της οδού Υμηττού 9, εξοπλίζοντάς το με νέα και σύγχρονα όργανα.

Οι εργασίες περιελάμβαναν την τοποθέτηση προστατευτικού συνθετικού τάπητα και την εγκατάσταση δύο νέων οργάνων (μίας τσουλήθρας και μιας τραμπάλας) ώστε να προσφέρει ένα ασφαλές παιχνίδι στα παιδιά.

Ο Δήμαρχος Ηλιούπολης κ. Γιώργος Χατζηδάκης επισκέφθηκε, τη Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2023, το 14ο Νηπιαγωγείο και αφού είδε από κοντά τις παρεμβάσεις που έγιναν, συζήτησε με τη διευθύντρια του σχολείου, ενώ πέρασε και από την σχολική αίθουσα για να χαιρετήσει τους μικρούς μαθητές.

«Οι παρεμβάσεις που έγιναν τηρούν όλες τις απαιτήσεις ασφαλείας και τις προδιαγραφές των ευρωπαϊκών προτύπων ασφαλείας. Όλη η ανάπλαση του εξωτερικού χώρου του Νηπιαγωγείου δημιουργήθηκε προκειμένου να προσφέρει στα παιδιά χαρά, διασκέδαση και ασφαλές παιχνίδι», τόνισε ο κ. Χατζηδάκης, προσθέτοντας ότι «συνεχίζουμε δυναμικά προς όφελος των παιδιών μας».

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που μπορούμε να προσφέρουμε στα παιδιά του Νηπιαγωγείου μας τη δυνατότητα να παίξουν με ασφάλεια σε έναν ολοκαίνουριο χώρο. Ευχαριστούμε πολύ τον Δήμαρχό μας για τη συνεργασία και την προσφορά του στο σχολείο μας», είπε η διευθύντρια του Νηπιαγωγείου κ. Νάνσυ Γεωργακοπούλου.

Ο Δήμαρχος Ηλιούπολης κ. Γιώργος Χατζηδάκης με τη διευθύντρια του Νηπιαγωγείου κ. Νάνσυ Γεωργακοπούλου

ΟΔΗΓΟΣ ΝΟΤΙΑ app

Οδηγός Νότια

ONLINE Οδηγός Νοτίων Προαστίων

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο ώστε να σας ενημερώνουμε μέσω e-mail
Όροι και Προϋποθέσεις

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.