ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ
Κειμενο

Στο πλαίσιο της δέσμευσης του Δήμου Ηλιούπολης για ανάληψη δράσεων που θα αναβαθμίζουν τη σύνδεση και την αλληλεπίδραση μεταξύ των δημοτών και του Δήμου, το Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2023 και ώρα 11:00 θα διεξαχθεί για δεύτερη φορά κύκλος συναντήσεων με αντικείμενο την παροχή στήριξης σε θέματα συνταξιοδοτικής φύσεως.

Η δράση θα διεξαχθεί με τη συνδρομή της δικηγόρου-εργατολόγου και μέλους της εθελοντικής ομάδας Νομικής Υποστήριξης του Δήμου Ηλιούπολης, κυρίας Έλενας Κατσιαούνη, η οποία θα διευθύνει και τις προγραμματισμένες συναντήσεις.

Η συμμετοχή στη δράση αφορά κατά απόλυτη αποκλειστικότητα ευάλωτα πρόσωπα, δημότες της Ηλιούπολης και θα λάβει χώρα στο Δημαρχείο.

Παρακαλούνται όσοι ενδιαφέρονται για τον προγραμματισμό συνάντησης, να συμπληρώσουν την συγκεκριμένη φόρμα.

Για την επιτυχή διεξαγωγή της συνάντησης θα πρέπει να έχουν προσδιοριστεί οι φορείς ασφάλισης και ο χρόνος υπαγωγής σε κάθε φορέα ξεχωριστά. Συνίσταται να υπάρχει διαθέσιμη κατάσταση ενσήμων.

Για οποιαδήποτε απορία, μπορείτε να επικοινωνείτε στο τηλέφωνο: 210-9732282 (ώρες 08.30-15.00).

ΟΔΗΓΟΣ ΝΟΤΙΑ app

Οδηγός Νότια

ONLINE Οδηγός Νοτίων Προαστίων

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο ώστε να σας ενημερώνουμε μέσω e-mail
Όροι και Προϋποθέσεις

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.