ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ
Κειμενο

Η 3η Πανελλήνια Δράση Επιμόρφωσης Οδηγών για την σωστή τοποθέτηση πιστοποιημένων αντιολισθητικών αλυσίδων και ασφαλή οδηγική συμπεριφορά σε συνθήκες χιονόπτωσης πραγματοποιείται την προσεχή Κυριακή, 22 Ιανουαρίου 2023 στην Ηλιούπολη.

Ο Δήμος Ηλιούπολης υπό την αιγίδα του Υπουργείου Υποδομών & Μεταφορών και με τη συνεργασία της Εθελοντική Ομάδα Δασοπροστασίας και Πυρόσβεσης Ηλιούπολης – ΕΟΔΠΗ, Σχολών Οδηγών της πόλης μας, καθώς και της Americat Accessories GR, της μεγαλύτερης εισαγωγικής εταιρίας αξεσουάρ όλων των οχημάτων, διοργανώνει εθελοντικό σεμινάριο τοποθέτησης αντιολισθητικών μέσων στην Κεντρική Πλατεία της πόλης (Εθνικής Αντιστάσεως) από τις 11 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι με ελεύθερη είσοδο και δωρεάν συμμετοχή.

Για να πάρετε μέρος στη δράση μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή στον σύνδεσμο.

Όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν εκπτωτικά κουπόνια από την εταιρεία Americat για την αγορά των αντιολισθητικών μέσων που θα παρουσιάζονται στη Δράση για αγορές σε όλα τα συνεργαζόμενα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα.

«Ευχαριστούμε το αρμόδιο υπουργείο για την αιγίδα της εκδήλωσης και για τη συνεργασία, όπως και όλους τους συνδιοργανωτές. Δίνουμε τη δυνατότητα στους δημότες μας αυτή την Κυριακή, 22 Ιανουαρίου να εκπαιδευτούν στο πώς μπαίνουν και πώς βγαίνουν οι αλυσίδες, καθώς ο χειμώνας είναι εδώ… Ελπίζουμε από εδώ και πέρα ότι δεν θα έχουμε αυτά τα προβλήματα, καθώς δημιουργούν κυκλοφοριακό χάος. Σας περιμένουμε!», δηλώνει ο Δήμαρχος Ηλιούπολης κ. Γιώργος Χατζηδάκης.

Σε περίπτωση δυσμενών καιρικών συνθηκών, η Δράση θα χρειαστεί να μεταφερθεί σε άλλη ημερομηνία και ώρα.

Δείτε εδώ το φυλλάδιο δράσης επιμόρφωσης οδηγών

ΟΔΗΓΟΣ ΝΟΤΙΑ app

Οδηγός Νότια

ONLINE Οδηγός Νοτίων Προαστίων

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο ώστε να σας ενημερώνουμε μέσω e-mail
Όροι και Προϋποθέσεις

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.