ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ
Κειμενο

Ο Σύλλογος Γυναικών Ηλιούπολης προέβει νωρίτερα σε ανάρτηση πανό έξω από τη ιδιωτική Σχολή Τάε Κβο Ντο που διατηρεί ο προπονητής που συνελήφθη με τη κατηγορία του βιασμού ανήλικων αθλητριών & εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση στην οποία αναφέρει:

Η οργή μας δύναμη αγώνα !!!

Ενάντια στη βία, την εκμετάλλευση, την ανισοτιμία!!!

Άλλο ένα περιστατικό βιασμού ανήλικων παιδιών στην πόλη μας ήρθε να προστεθεί στα τόσα που βιώνουμε το τελευταίο διάστημα.

Αυτή τη φορά με προπονητή σε ιδιωτική Σχολή Τάε Κβο Ντο ο οποίος συνελήφθη την Τρίτη (21/3), και σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, από το 2009 έως και το 2020 προσέγγιζε μαθήτριές του, ηλικίας μεταξύ 12 και 16 ετών και αφού εκθείαζε τις ικανότητές τους στο άθλημα, τις έπειθε να ενταχθούν στο αγωνιστικό τμήμα, ώστε να έχουν πολύωρες και κατά κύριο λόγο ατομικές προπονήσεις μαζί του και στη συνέχεια στον χώρο του γυμναστηρίου ή και στο σπίτι του βίαζε τις ανήλικες αθλήτριες.

Δεν πάει άλλο! Δεν ανεχόμαστε να περνάνε αυτό το δράμα αυτά τα παιδιά και οι οικογένειές τους!

Πρόκειται για παιδιά που πήγαιναν σχολείο. Γιατί αυτό το αίτημα που έχουμε χρόνια τώρα, να έχουν κοινωνικούς λειτουργούς και φυχολόνους στα σχολεία, ώστε να μπορούν να διαπιστώνουν εκτός των άλλων και τυγόν κακοποίηση των παιδιών, δεν μπορεί να γίνει πράξη????

Γιατί το κράτος βλέπει την προστασία παιδιών, όπως και την προστασία της ζωής ως κόστος;

Απαιτούμε :

  • Την παραδειγματική τιμωρία του δράστη
  • Εδώ και τώρα να αναπτυχθεί ένα κοινωνικό δίκτυο κρατικών, δημόσιων και δωρεάν κοινωνικών υπηρεσιών πλήρως στελεχωμένο με ευθύνη την στήριξη των παιδιών και την οικογενειών τους σε όλες τις πλευρές της ζωής τους, στη γειτονιά, στο σχολείο, στους χώρους άθλησης.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ (ΜΕΛΟΣ ΟΓΕ)

ΟΔΗΓΟΣ ΝΟΤΙΑ app

Οδηγός Νότια

ONLINE Οδηγός Νοτίων Προαστίων

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο ώστε να σας ενημερώνουμε μέσω e-mail
Όροι και Προϋποθέσεις

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.