Κάθε μέρα ανήκει σ' αυτούς που αγαπάμε, κάθε μέρα αφιερώνουμε χρόνο στα αγαπημένα μας κατοικίδια. Κάποιοι αφιερώνουμε καθημερινά χρόνο και στα αδεσποτάκια, σε αυτά που ακόμα δεν έχουν βρεί την οικογένειά τους και ονειρευόμαστε την καλύτερη για το καθένα απ' αυτά!

Και ναι λοιπόν έχουμε παζάρι και σας περιμένουμε! Όλουυυυυυυς
16 και 17 Δεκεμβρίου από τις 10 το πρωί μέχρι τις 8 το βράδυ.

Το Σάββατο 7 Οκτωβρίου, τα παιδιά στο No Toxic Piercing & Tattoo Studio βάζουν όλο τους το ταλέντο και 'χτυπάνε' tattoo για καλό σκοπό!

Και ναι λοιπόν έχουμε Ημέρες Υιοθεσίας Σκύλου! Μια υπέροχη γιορτή Σάββατο 4 και Κυριακή 5 Νοεμβρίου από τις 10 το πρωί μέχρι τις 8 το βράδυ στο Helexpo Maroussi Κηφισίας 39 στο Μαρούσι. Μαζί μας φυσικά η αγαπημένη μας Equilibrio που θα προσφέρει για κάθε σκύλο που θα υιοθετηθεί εκπτωτικά κουπόνια για έναν ολόκληρο χρόνο. Προκειμένου οι αγαπημένοι μας φίλοι να έχουν την Super Premium τροφή Equilibrio σε Super τιμές.

Αυτός είναι ο Μικρός Νικόλας. Ο Μικρός Νικόλας έζησε 3 μέρες και κάτι πάνω σε δέντρο, δίπλα στην εκκλησία του Αγίου Νικολάου στην Ηλιούπολη. Μας ειδοποίησε ο κ. Διονύσης που προσπαθούσε να τον βοηθήσει οτι ήταν ήδη τρείς μέρες εκεί.

ΟΔΗΓΟΣ Ηλιούπολης

Οδηγός Αγοράς Ηλιούπολης 2017

ONLINE Οδηγός Νοτίων Προαστίων

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο ώστε να σας ενημερώνουμε μέσω e-mail

ΖΩΟΦΙΛΙΚΗ ΓΩΝΙΑ