ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Κειμενο

Συναδέλφισσες – συνάδελφοι,
Χαιρόμαστε που η δημοτική αρχή με ανακοίνωση της στις 17 Φλεβάρη μετά την εξαγγελία της ΣΤΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ του ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ δεσμεύεται εγγράφως ότι θα πληρωθούν και οι 20 εργαζόμενοι του ΚΑΦΑΔΗΛ που είναι απλήρωτοι με δικιά της ευθύνη από το Δεκέμβρη. ΤΕΛΙΚΑ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.

Διαφωτιστικό είναι επίσης το ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ της δημοτικής αρχής για το πως αντιλαμβάνεται το γεγονός ότι 28 ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΣΤΗ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ είναι και αυτοί απλήρωτοι από το ΔΕΚΕΜΒΡΗ με ευθύνη της κυβέρνησης και δεν ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΟΤΕ θα πληρωθούν.

ΓΙΑ εμάς δεν είναι διαδικαστικό ζήτημα η ΑΠΛΗΡΩΣΙΑ των συναδέλφων.

Δεν αποδεχόμαστε οι 28 συνάδελφοι οι όποιοι καθημερινά μαζεύουν τα σκουπίδια μας να ζουν μες στη αβεβαιότητα ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ ΚΑΙ ΜΕ ΣΚΥΜΜΕΝΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ.
Θα έπρεπε η δημοτική αρχή να είναι στο πλευρό τους.

Όσο για τη συμπαράσταση και την αλληλεγγύη μας απέναντι στον αγώνα των αγροτών ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ότι εμείς ξέρουμε ότι ο αγώνας απέναντι στην αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης, ΕΕ και του κεφαλαίου ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΟΣ ΚΑΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΕΡΓΑΤΙΚΩΝ ΛΑΪΚΩΝ ΣΤΡΩΜΑΤΩΝ.

ΕΜΕΙΣ σαν εργαζόμενοι έχουμε ξεκάθαρη θέση με ΠΟΙΟΥΣ ΕΙΜΑΣΤΕ. Από ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ της δημοτικής αρχής επιβεβαιώνεται για μια ακόμη φορά ότι και αυτή έχει πάρει θέση, είναι με την ……..κυβέρνηση, στήριγμα της αντιλαϊκής πολιτικής.

ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΑΠΛΗΡΩΤΟΣ

ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΜΕΡΟΣ
ΣΤΗ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΗ ΤΡΙΤΗ 21 ΦΛΕΒΑΡΗ 8-11π.μ.
(συγκέντρωση 9 π.μ. έξω από το ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ)
&  στο ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ το απόγευμα
της ΤΡΙΤΗΣ στις 6.30 μ.μ. στην ΟΜΟΝΟΙΑ

Το Δ.Σ.

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ

ΟΔΗΓΟΣ ΝΟΤΙΑ app

Οδηγός Νότια

ONLINE Οδηγός Νοτίων Προαστίων

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο ώστε να σας ενημερώνουμε μέσω e-mail
Όροι και Προϋποθέσεις

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.