ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Κειμενο

Γι’ ακόμη μια χρονιά, τα παιδιά μας - και οι Οικογένειές τους μαζί - μπαίνουν ξανά στην διαδικασία των Πανελλαδικών Εξετάσεων, προκειμένου να εξασφαλίσουν μια θέση στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.

Μια  διαδικασία βαθύτατα αντιπαιδαγωγική και ιδιαίτερα ψυχοφθόρα για τα παιδιά, συνέχεια  ενός  Λυκείου – Φροντιστήριο, που κυριολεκτικά εξοντώνει οικονομικά τους γονείς. Είναι καιρός πια, να παρθούν όλες οι αναγκαίες – γενναίες  αποφάσεις, που θα αντικαταστήσουν αυτό το αντιδραστικό και αντιπαιδαγωγικό Λύκειο, μ΄ένα πραγματικό Σχολείο, που θα παρέχει Μόρφωση και θα διαμορφώνει Ελεύθερους και Δημοκρατικούς Πολίτες.

Ένα σχολείο που θα αντιμετωπίζει τις πραγματικές Ανάγκες των παιδιών μας και της Ελληνικής Κοινωνίας.

Ευχόμαστε  ολόψυχα Καλή Επιτυχία σε όλα τα παιδιά, σημειώνοντας ότι, τίποτα δεν τελειώνει με τις Εξετάσεις αυτές, αντίθετα  όποια κι αν είναι η έκβασή τους, τώρα αρχίζουν ΟΛΑ...!!!
Τώρα αρχίζει το ταξίδι στη ζωή...

Είμαστε σίγουροι και φυσικά Υπερήφανοι για σας...
ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΤΕ...!!!

ΕΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Διεύθυνση: 1ο ΕΠΑΛ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ
Βουλιαγμένης 521-523, 16341 Ηλιούπολη

ΟΔΗΓΟΣ ΝΟΤΙΑ app

Οδηγός Νότια

ONLINE Οδηγός Νοτίων Προαστίων

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο ώστε να σας ενημερώνουμε μέσω e-mail
Όροι και Προϋποθέσεις

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.