ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Κειμενο

Με τα προαπαιτούμενα και το επικαιροποιημένο μνημόνιο προχωράνε σε νέα επίθεση, σαρώνουν ότι απέμεινε. Φέρνουν 70 προαπαιτούμενα με νέα βάρη στις πλάτες τις δικές μας και των οικογενειών μας.

Διευκολύνουν τους πλειστηριασμούς με την ηλεκτρονική διαδικασία και ποινικοποιούν τον αγώνα όσων προσπαθούν να γλιτώσουν το σπίτι τους από τα νύχια των τραπεζιτών και της εφορίας.

Καταργούν το δικαίωμα στην απεργία αφού "αφοπλίζουν" στην ουσία το αγωνιστικό συνδικαλιστικό κίνημα στη λήψη απόφασης.

ΚΑΜΙΑ ΑΥΤΑΠΑΤΗ ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΜΟΝΗ

Η Ένωση ΕΒΕ Ηλιούπολης καλεί τους συναδέλφους, σε όποιο κλάδο κι αν ανήκουν, να πάψουν να παραμένουν απαθείς σε όλα αυτά, βγάζοντας τα συμπεράσματά τους. Οργανώνοντας τον αγώνα τους στήνοντας εμπόδια στην πολιτική αυτή που μας οδηγεί στο κλείσιμο και τον αφανισμό των αυτοαπασχολούμενων. Μέσα από την Ένωση και τα Σωματεία που έχουν κοινό πλαίσιο δράσης και  διεκδίκησης με την ΠΑΣΕΒΕ και αταλάντευτη στάση απέναντι στις κυβερνήσεις που εξυπηρετούν και υπηρετούν, τα συμφέροντα του μεγάλου κεφαλαίου. Σε κοινή συμμαχία με τα υπόλοιπα λαϊκά στρώματα που πλήττονται το ίδιο με εμάς από τις εφαρμοζόμενες πολιτικές εξαθλίωσης που απορρέουν από Κυβέρνηση - Ευρωπαϊκή Ένωση - ΔΝΤ - Κεφάλαιο.

Καλούμε τους συναδέλφους να συμμετάσχουν μαζικά και οργανωμένα στα μαζικά συλλαλητήρια και απεργιακές κινητοποιήσεις έτσι ώστε να μην περάσουν τα μέτρα του πολυνομοσχεδίου.

Καλούμε σε συμμετοχή στην απεργιακή συγκέντρωση τη Παρασκευή 12 Γενάρη, στις 12:00 το μεσημέρι στην Ομόνοια και στο νέο ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ τη Δευτέρα 15 Γενάρη, στις 6:00 το απόγευμα στην Ομόνοια, ημέρα που ψηφίζονται τα μέτρα στη βουλή.

ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ

ΕΝΩΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΒΙΟΤΕΧΝΩΝ
& ΕΜΠΟΡΩΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ

Μαβίλη & Σπύρου Τσούκα (Χαλικάκι)
Τηλ. 6944474444 - 6985555016
www.ebeilioupolis.wordpress.com • e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΟΔΗΓΟΣ ΝΟΤΙΑ app

Οδηγός Νότια

ONLINE Οδηγός Νοτίων Προαστίων

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο ώστε να σας ενημερώνουμε μέσω e-mail
Όροι και Προϋποθέσεις

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.