ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Κειμενο

Καλούμε όλους τους εργαζόμενους στο δήμο και τα ΝΠΔΔ, να πάρουν μέρος στη προειδοποιητική ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ τη Δευτέρα 8 Οκτώβρη από τις 11.00 π.μ. έως 15.00 μ.μ. και στη συγκέντρωση 11.30 π.μ. έξω από το δημαρχείο. Ειδικότερα για τις εργαζόμενες από τη ΤΑΒΙΘΑ προκηρύσσουμε αποχή από τα καθήκοντα τους.

ΑΝΤΙΔΡΟΥΜΕ:

  1. Στη προσπάθεια καταστρατήγησης της ΣΣΕ ΜΟΝΙΜΩΝ & ΙΔΑΧ σε εργαζομένους (ΥΕ βοηθ. Προσωπικού καθαριότητας, ΥΕ οικογενειακών βοηθών, ΔΕ μαγείρων) του ΝΠ «ΚΑΦΑΔΗΛ» σε ότι έχει να κάνει με το ωράριο εργασίας.
  2. Στην απληρωσία των εργαζομένων στους παιδικούς σταθμούς (παιδαγωγών και βοηθητικού προσωπικού) μέσω ΕΣΠΑ
  3. Στη περικοπή του ανθυγιεινού επιδόματος στους εργαζόμενους στο πράσινο.
  4. Στη μη παροχή γάλατος και Μέσων Ατομικής προστασίας, σε όλους τους εργαζόμενους που κάνουν χρήση, στο «ΚΑΦΑΔΗΛ».
  5. Στη παρουσία της αστυνομίας την ημέρα της ΑΠΕΡΓΙΑΣ  στο γκαράζ, που στόχο είχε να εκφοβίσει τους συναδέλφους και να σπάσει την ΑΠΕΡΓΙΑ.

Καλούμε την δημοτική αρχή και κάθε υπηρεσιακό υπεύθυνο να αναλογιστούν τις ευθύνες τους. Να αποσυρθούν ΤΩΡΑ τα παράτυπα  έγγραφα που διακινούν. Δεν πρόκειται να μας φοβίσουν ούτε να υποχωρήσουμε από τα  δικαιώματα μας.

Ας το καταλάβουν!

Το Δ.Σ.

Σ.Ε.Δ.Η.
ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ

ΟΔΗΓΟΣ ΝΟΤΙΑ app

Οδηγός Νότια

ONLINE Οδηγός Νοτίων Προαστίων

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο ώστε να σας ενημερώνουμε μέσω e-mail
Όροι και Προϋποθέσεις

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.