ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Κειμενο

Αγαπητέ δημότη της Ηλιούπολης,
Ας γνωριστούμε,

Είμαι Πτυχιούχος του ΤΕΙ Αθηνών Τμήμα Λογιστικής και κατέχω μεταπτυχιακό Δημόσιας και Οικονομικής Πολιτικής του Ανωτάτου Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Πειραιά. Από το 1991 εργάζομαι στο Υπουργείο Οικονομικών και αργότερα στην Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων. Είμαι μητέρα μιας κόρης 26 χρονών, μιλάω Αγγλικά, Ισπανικά, αγαπάω τον χορό, το θέατρο και φυσικά την πόλη μου.

Η αγάπη μου και η ευαισθησία μου για το περιβάλλον και τα αδέσποτα ζώα με ώθησε να βάλω υποψηφιότητα για δημοτική σύμβουλος με την παράταξη “Η Πόλη που θέλω”.

Πως είναι η πόλη που θέλω?

Η πόλη μας αδιαφισβήτητα είναι ενα απο τα ωραιότερα προάστια της Αττικής! Υπάρχουν όμως αρκετά θέματα που ειναι απαραίτητο να λυθούν για να γίνει η πόλη μας πιο προσβάσιμη και φιλική, πιο καθαρή και φωτισμένη, πιο ασφαλής και ανθρώπινη, με γειτονιές γεμάτες ζωή.

Γι’ αυτό:

Δίνουμε έμφαση στα πράσινα μονοπάτια, για πεζοπορία ή ποδηλασία, ενώνοντας την Ηλιούπολη από το βουνό μέχρι την Λεωφ. Βουλιαγμένης.
Ενισχύουμε την ανακύκλωση.
Κατασκευάζουμε ασφαλή και λειτουργικά πεζοδρόμια.
Ενισχύουμε την καθαριότητα και τον φωτισμό σε κάθε γειτονιά.
Προωθούμε προγράμματα για την περίθαλzψη των αδέσποτων ζώων ώστε να μπαίνουν οι βάσεις για την επόμενη γενιά, με συνεχής ενημερώσεις πάνω σε θέματα φιλοζωίας και εθελοντισμού.
Δημιουργία κατάλληλων υποδομών για την στείρωση, περίθαλψη, φύλαξη και προστασία των αδέσποτων ζώων, τόσο ουσιαστικά οσο και νομικά.

Πιστεύω οτι πολλά προβλήματα έχουν να κάνουν με την έλλειψη πολιτικής βούλησης & οράματος και όχι τόσο με οικονομικού πόρους.

Γι’ αυτό χρειαζόμαστε νέους ανθρώπους με νέες ιδέες, σοβαρότητα, τόλμη και ανιδιοτέλεια για να γίνει η Ηλιούπολη, η Πόλη που θέλουμε!!

Αλεξάνδρα Καραχάλιου
ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ
ΔΗΜΟΥ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ

ΟΔΗΓΟΣ ΝΟΤΙΑ app

Οδηγός Νότια

ONLINE Οδηγός Νοτίων Προαστίων

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο ώστε να σας ενημερώνουμε μέσω e-mail
Όροι και Προϋποθέσεις

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.