ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Κειμενο

Δεν διαλέγουμε διαχειριστή της ίδιας πολιτικής, παλεύουμε για την ανατροπή της.

Η Μαχόμενη Ηλιούπολη από την αρχή της παρέμβασής της ξεκαθάρισε πως βρίσκεται απέναντι σε κάθε λογική συνέχισης και διαχείρισης της κυρίαρχης πολιτικής και σε κάθε δημοτική παράταξη και υποψήφιο δήμαρχο, που κινούνται μέσα στο πλαίσιο της πολιτικής του Κλεισθένη, των μνημονίων, της ΕΕ και των μεγάλων συμφερόντων. Και οι δύο παρατάξεις που βρίσκονται στο β’ γύρο των εκλογών στο δήμο Ηλιούπολης, με επικεφαλής τον Β. Βαλασόπουλο και τον Δ. Χατζηδάκη, κινούνται αυστηρά σε αυτό το πλαίσιο.

Εξάλλου σε μεγάλο βαθμό οι δύο κινήσεις είχαν «συγκυβερνήσει» τα προηγούμενα χρόνια. Οι 12 απο τους 19 νέους δημοτικούς συμβούλους άνηκαν στην ίδια παράταξη την προηγούμενη περίοδο. Οι συναινέσεις όπως αυτές επιβάλλονται απο τον Κλεισθένη Ι πολύ γρήγορα άλλωστε θα φανούν και μέσα στο δημοτικό συμβούλιο. Από αυτή την άποψη με ενδιαφέρον περιμένουμε τις ανακοινώσεις για τον β' γύρο και των υπολοίπων δημοτικών παρατάξεων.

Η ΜΑΧΗ καλεί τους πολίτες της Ηλιούπολης που αγωνιούν για μια άλλη πορεία στο δήμο, την περιφέρεια και γενικότερα στη κοινωνία, να καταψηφίσουν ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΥΟ συνδυασμούς στο β' γύρο, επιλέγοντας το άκυρο και το λευκό. Απεναντίας καλούμε σε νέα περίοδο πάλης, σε συλλογικές διεργασίες και αγώνες, για ένα ανατρεπτικό κίνημα στην πόλη.

Εκεί θα βλαστήσει η νέα ελπίδα, εκεί θα συναντηθούμε!

ΥΓ: Όσο κι αν προσπαθούν να συκοφαντήσουν τη Μαχόμενη Ηλιούπολη και να μιλήσουν εκ μέρους της παραπληροφορώντας, η τοποθέτηση μας είναι ξεκάθαρη και η απάντηση θα δίνεται δυναμικά σε κάθε μάχη του επόμενου διαστήματος μέσα και έξω από το δημοτικό συμβούλιο.

Μαχόμενη Ηλιούπολη (ΜΑΧΗ)
https://maxome-ilioupoli.blogspot.com/
fb: MAXomeniIlioupoli
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΟΔΗΓΟΣ ΝΟΤΙΑ app

Οδηγός Νότια

ONLINE Οδηγός Νοτίων Προαστίων

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο ώστε να σας ενημερώνουμε μέσω e-mail
Όροι και Προϋποθέσεις

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.