ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Κειμενο

Στο ξεκίνημα της νέας σχολικής χρονιάς, στους μαθητές θα ήθελα να ευχηθώ μέσα από την καρδιά μου υγεία, καλή πρόοδο και να απολαύσουν το δύσκολο αλλά και συνάμα συναρπαστικό ταξίδι στη γνώση και τη μόρφωση.

Στους γονείς αλλά και στους παππούδες και στις γιαγιάδες που είναι αρωγή στην προσπάθεια της οικογενείας, καλή δύναμη και υγεία.

Στους εκπαιδευτικούς εύχομαι ολόψυχα υγεία, υπομονή και να εφοδιαστούν με ψυχική δύναμη για το δύσκολο αλλά και συνάμα συναρπαστικό έργο τους.

Ως επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Η πόλη που θέλω», θα ήθελα να διαβεβαιώσω ότι θα καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια στο δημοτικό συμβούλιο, ώστε να επιτευχθεί το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και θα προσπαθήσουμε να αναδείξουμε τα προβλήματα που θα παρουσιαστούν, ώστε να επιτευχθεί το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και να δοθούν λύσεις από το Δήμο, θα βρισκόμαστε πάντα στο πλευρό των μαθητών και των εκπαιδευτικών αλλά και τον γονέων.

Καλή σχολική χρονιά με υγεία και πρόοδο σε όλους!!

Αραμπατζής Γαβριήλ

Δημοτική παράταξη «Η Πόλη Που Θέλω»

ΟΔΗΓΟΣ ΝΟΤΙΑ app

Οδηγός Νότια

ONLINE Οδηγός Νοτίων Προαστίων

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο ώστε να σας ενημερώνουμε μέσω e-mail
Όροι και Προϋποθέσεις

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.