ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Κειμενο

Σε μια πόλη που όλα πήγαιναν στραβά τα τελευταία χρόνια της κρίσης, επιτέλους μας θυμήθηκε ο καλός θεός και έκανε όχι ένα αλλά τρία θαύματα!!!

Θαύμα 1ο: Η εικόνα που δεν κάηκε στην πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σε σπίτι στην οδό Ηπείρου. Θαύμα που μας το ανακοίνωσε με δέος αντιδήμαρχος της πόλης …βοήθειά μας.

Θαύμα 2ο: Οι Συνεργοί και ο κ. Στασινόπουλος τακιμιάσανε με τον κ. Χατζηδάκη και πήρανε την αντιδημαρχία «Διοίκησης και Εξυπηρέτησης του Δημότη»!!! Ουάου, αυτό μόνο με ένα θαύμα μπορεί να γίνει και κάποιος να κάνει καριέρα με την μια και μάλιστα με τον αέρα του αντισυστημικού!!!

Θαύμα 3ο: Οι εκλογές στον «Εμπορικό Σύλλογο» ντε.. εκεί όπου δικαίωμα υποψηφιότητας είχαν μόνο τα ιδρυτικά μέλη, η παρέα που τον έφτιαξε δηλαδή (τα υπόλοιπα μέλη, αν υπάρχουν τέτοια, συμμετέχουν μόνο ως ψηφοφόροι) αλλά έστω κι έτσι μάθαμε ότι στα ιδρυτικά μέλη είναι και ο …κ. Χάλκος που εκλέχτηκε στην εξελεγκτική επιτροπή και έτσι μας έφυγε κάθε απορία για το τι γνώμη έχει για τον «Εμπορικό Σύλλογο» ο …κ. Τσακογιάννης!!! Τελικά παρά την αρχική ...ανησυχία, ησυχάσαμε βλέποντας ότι εξελέγη ο κ. Χάλκος και θα είναι εδώ να παλεύει για την πρόοδο της πόλης μας και φυσικά θα ελέγχει τα «κακώς» κείμενα στον Σύλλογο. Με θαύματα ή χωρίς το μόνο που τους νοιάζει είναι η …»Ανάπτυξη» και όπως λέει ο κ. Μητσοτάκης «Ανάπτυξη για όλους»!!!!!

Βοήθειά μας λοιπόν και περαστικά στους …πάσχοντες.

Εμείς σε όλους εσάς αφιερώνουμε τους στίχους του Γιώργου Αθανασόπουλου από το ποίημα «Τα θαύματα»
«Άνοιξε τα μάτια σου στη μέρα
και περπάτα κόντρα στον αέρα
στο σκοτάδι μάθε να παλεύεις
άμα θες στο φως να ξανανέβεις»

ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ

ΟΔΗΓΟΣ ΝΟΤΙΑ app

Οδηγός Νότια

ONLINE Οδηγός Νοτίων Προαστίων

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο ώστε να σας ενημερώνουμε μέσω e-mail
Όροι και Προϋποθέσεις

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.