ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Κειμενο

Δύο νέα βρεφικά τμήματα θα ιδρυθούν στο Δήμο Ηλιούπολης τα όποια θα χρηματοδοτηθούν από την ΕΕΤΑΑ μετά από εισήγηση και πρόταση της παράταξης «Η Πόλη που Θέλω».

Ύστερα από εισήγηση και επίμονες ερωτήσεις της παράταξης "Η Πόλη που Θέλω" τόσο του εκπροσώπου της παράταξης και μέλους του Δ.Σ του ΚΑΦΑΔΗΛ Νίκου Καραβαγγέλη, όσο και του επικεφαλής της Γαβριήλ Αραμπατζή, το Δ.Σ του ΚΑΦΑΔΗΛ (Κέντρο Αγωγής, Φροντίδας & Αλληλεγγύης Δήμου Ηλιούπολης) στη συνεδρίαση στις 23/12/2019 με απόφαση του :

- Ενέκρινε την ίδρυση δύο νέων Τμημάτων Βρεφικής Αγωγής. Το πρώτο τμήμα θα πραγματοποιηθεί στο κτήριο που βρίσκεται στην οδό Τσαμάδου 12 δυναμικότητας 14 Βρεφών.

Το δεύτερο τμήμα θα πραγματοποιηθεί στο κτήριο που βρίσκεται στην συμβολή των οδών Κύπρου & Σαντορίνης δυναμικότητας 16 Βρεφών.

- Την συμμετοχή του ΝΠΔΔ στην πρόσκληση του προγράμματος χρηματοδότησης της Ε.Ε.Τ.Α.Α. Α.Ε για την ίδρυση νέων τμημάτων βρεφικής, παιδικής και βρεφονηπιακής φροντίδας.

Το εν λόγω πρόγραμμα εντάσσει το Δήμο μας σε αυτούς των οποίων η επιδότηση για τη δημιουργία ενός (1) ή δύο (2) τμημάτων, ξεκινά από 50000 ευρώ για το ένα (1) και δύναται να φθάσει τις 70000 ευρώ αθροιστικά για τα δύο (2).

Η παράταξη "Η Πόλη που Θέλω" θα συνεχίσει με επιμονή και υπευθυνότητα να ασκεί υπεύθυνη κριτική, να προτείνει και να εισηγείται προτάσεις και λύσεις για την βελτίωση της εικόνας της πόλης και του επιπέδου των παροχών και υπηρεσιών προς τους δημότες της.

Δημοτική παράταξη «Η Πόλη Που Θέλω»

ο Eπικεφαλής
Αραμπατζής Γαβριήλ

ΟΔΗΓΟΣ ΝΟΤΙΑ app

Οδηγός Νότια

ONLINE Οδηγός Νοτίων Προαστίων

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο ώστε να σας ενημερώνουμε μέσω e-mail
Όροι και Προϋποθέσεις

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.