ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Κειμενο

Το τελευταίο διάστημα οι εργαζόμενοι στο Δήμο μας και κυρίως αυτοί της διεύθυνσης καθαριότητας - πρασίνου και δημοτικής αστυνομίας, έχουν μπει στο στόχαστρο συγκεκριμένων γκεμπελίσκων του διαδικτύου.

Με περίσσιο θράσος και ασφαλίτικες μεθόδους (σκηνοθετημένες φωτογραφίες και ψέματα ανάκατα με μισές αλήθειες ώστε να γίνονται και πιο πειστικοί) «κατά χεριάζουν» τους συναδέλφους και ζητάνε εδώ και τώρα την ιδιωτικοποίηση υπηρεσιών, ευθυγραμμισμένοι πλήρως με την πολιτική όλων των κυβερνήσεων που μεθοδικά ξήλωσαν και προσπαθούν να ξηλώσουν κάθε εργασιακό μας δικαίωμα, προωθώντας επιχειρηματικά συμφέροντα.

Καθόλου τυχαίο το γεγονός ότι είναι οι ίδιοι που βυσσοδομούν σταθερά ενάντια στους αγώνες της πόλης για την προάσπιση της δημόσιας περιουσίας και με περίσσιο θράσος αλαλάζουν υπέρ των καταπατητών της!

Όλα αυτά, την στιγμή που ο λαός μας βιώνει πρωτόγνωρες καταστάσεις μέσα στην πανδημία. Μια κατάσταση που για την αντιμετώπιση της και στην πρώτη γραμμή της μάχης βρέθηκαν και βρίσκονται οι εργαζόμενοι στο Δημόσιο σύστημα υγείας και οι εργαζόμενοι των Δήμων συνολικά αλλά και πιο ειδικά αυτοί της καθαριότητας.

Δεν μας εντυπωσιάζει που επιτίθενται με λύσσα στο Σωματείο των εργαζομένων του Δήμου μας και στην πρόεδρο του. Την οργανωμένη, ταξικά προσανατολισμένη δράση του σωματείου μας για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων των συναδέλφων μας μισούν, οι συγκεκριμένοι «δούλοι» και τα αφεντικά τους.

Μη νομίζετε ότι το δηλητήριο σας θα πιάσει τόπο στους εργαζόμενους και στους δημότες της Ηλιούπολης. Οι εργαζόμενοι και το κίνημά τους ξέρουν να αντιμετωπίζουν το θρασύδειλο σινάφι σας!!. Τσάμπα τα κοκαλάκια που σας πετάνε τα αφεντικά σας...

Σ.Ε.Δ.Η.
ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ

ΟΔΗΓΟΣ ΝΟΤΙΑ app

Οδηγός Νότια

ONLINE Οδηγός Νοτίων Προαστίων

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο ώστε να σας ενημερώνουμε μέσω e-mail
Όροι και Προϋποθέσεις

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.