ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Κειμενο

Το Σωματείο Εργαζομένων του Δήμου Ηλιούπολης (ΣΕΔΗ) μέρα ανακοίνωσης της απόφασης της δίκης της Χρυσής Αυγής, καλεί τους εργαζόμενους σε στάση εργασίας την Τετάρτη 7 Οκτωβρίου από τις 10.00 π.μ. έως το τέλος της βάρδιας.

Στην ανακοίνωσή του αναφέρει:

Συναδέλφισσες - συνάδελφοι

Ενώνουμε τη φωνή μας με σωματεία και μαζικούς φορείς στη συγκέντρωση έξω από το Εφετείο την Τετάρτη 7 Οκτώβρη, μέρα ανακοίνωσης της απόφασης της δίκης της Χρυσής Αυγής.

Προκηρύσσουμε ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ από τις 10:00 πμ έως τη λήξη του ωραρίου και συμμετέχουμε στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το ΕΦΕΤΕΙΟ.

Πέρασαν πάνω από 7 χρόνια από τη δολοφονία του αντιφασίστα μουσικού Παύλου Φύσσα. Η πράξη αυτή ήταν οργανωμένη από την εγκληματική - ναζιστική οργάνωση Χρυσή Αυγή, όπως άλλωστε και όλες οι δολοφονικές επιθέσεις σε μετανάστες και σε συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ. Οι ενέργειες αυτές ακόμα και σήμερα μένουν ατιμώρητες, με τη δίκη των ναζιστών να διαρκεί πάνω από 6 χρόνια, με τους εγκληματίες να κυκλοφορούν ελεύθεροι, αλλά και με τη στάση της Εισαγγελέα να τους ξεπλένει.
Απαίτησή μας είναι να τιμωρηθούν οι ναζί εγκληματίες και θρασύδειλοι της Χρυσής Αυγής.

Στοχεύουμε με την οργάνωση των αγώνων μας την αιτία που τους γεννά, τους συντηρεί και τους αξιοποιεί ως χρήσιμη εφεδρεία  στη στήριξη της κερδοφορίας του κεφαλαίου.

Συνεχίζουμε αγωνιστικά για τα δικαιώματά μας, για να μην  πληρώσουμε ξανά και τη νέα κρίση, ενάντια στις τεράστιες  ελλείψεις στο δημόσιο σύστημα υγείας και την κλιμάκωση της εμπλοκής της χώρας στους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς.

Το Δ.Σ.

Σ.Ε.Δ.Η.
ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ

ΟΔΗΓΟΣ ΝΟΤΙΑ app

Οδηγός Νότια

ONLINE Οδηγός Νοτίων Προαστίων

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο ώστε να σας ενημερώνουμε μέσω e-mail
Όροι και Προϋποθέσεις

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.