ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Κειμενο

Με αίτημά της η δημοτική κίνηση Λαϊκή Συσπείρωση ζητά από τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Ηλιούπολης τη συμμετοχή φορέων της πόλης μας στη συνεδρίαση του, την Παρασκευή 11/12/2020 με κεντρικό θέμα την έγκριση προϋπολογισμού του Δήμου Ηλιούπολης έτους 2021.

Συγκεκριμένα αναφέρει:

"Κύριε πρόεδρε σε συνεχεία του προφορικού αιτήματος μας, να συμμετάσχουν Φορείς της πόλης κατά την συζήτηση του Προϋπολογισμού του Δήμου, ζητάμε, να καλεστούν η Ένωση Γονέων Ηλιούπολης, ο Σύλλογος ΠΕ «Μ. Παπαμαύρος», το σωματείο της Ένωσης Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων, ο Σύλλογος Γυναικών ΟΓΕ, το Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ.

Είναι πολύς ο καιρός τώρα, λόγω και των συνθηκών που το Δημοτικό Συμβούλιο συνεδριάζει μακριά από κατοίκους και φορείς της πόλης μας.

Σε ένα τέτοιο ειδικά θέμα καιρός είναι να κάνουμε θαρρετό επιβαλλόμενο βήμα «κανονικότητας», δίνοντας βήμα και έκφραση σε σημαντικούς φορείς της πόλης.

Το να μπει χρόνος συγκεκριμένος στην παρέμβαση τους, το θεωρούμε αυτονόητο!

Το αίτημα της Λαϊκής Συσπείρωσης να κοινοποιηθεί στους Δημοτικούς Συμβούλους και να ζητηθεί η γνώμη τους."

ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ

ΟΔΗΓΟΣ ΝΟΤΙΑ app

Οδηγός Νότια

ONLINE Οδηγός Νοτίων Προαστίων

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο ώστε να σας ενημερώνουμε μέσω e-mail
Όροι και Προϋποθέσεις

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.