ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Κειμενο

Στο δημοτικό συμβούλιο της 11ης Φεβρουαρίου συζητήθηκε ως πρώτο θέμα το Σχέδιο Νόμου που αφορά την εκλογή Δημοτικών και Περιφερειακών Αρχών. Περιμένουμε ακόμη το ενιαίο κείμενο από τη δημοτική αρχή και την κατάθεση των προτάσεων του δημοτικού συμβουλίου  στη διαβούλευση του Υπουργείου Εσωτερικών.

Απλά να θυμίσουμε στον Δήμαρχο και στη δημοτική αρχή ότι η διαβούλευση ολοκληρώθηκε στις 18/3/2021 και οι προτάσεις του δημοτικού συμβουλίου δεν κατατεθήκαν ποτέ, ούτε στη διαβούλευση, ούτε στις δημοτικές παρατάξεις.

Είναι γνωστή η προσφιλής τακτική του δημάρχου και της διοίκησης, προτείνει θέματα για συζήτηση, χωρίς όμως να καταλήγουμε σε κάποια απόφαση, έτσι αναλώνεται πολύς χρόνος στο δημοτικό συμβούλιο και τα σημαντικά θέματα προς ψήφιση καταλήγουν στο τέλος της συνεδρίασης, όταν πλέον υπάρχει κόπωση και έχουν αποχωρήσει οι περισσότεροι δημοτικοί σύμβουλοι.

Δήμαρχε, «Ο σιωπών δοκεί συναινείν» (Όποιος σιωπά φαίνεται ότι συναινεί) και δεν είναι η πρώτη φορά: ΣΜΠΕ για τον Υμηττό, ΚΥΤ- ΑΔΜΗΕ, διαδημοτικό κοιμητήριο, δε θα μας προκαλούσε καμία έκπληξη ακόμα κι αν έβγαινε δήμαρχος όμορου δήμου και έκανε δηλώσεις στη θέση σας, για τη φιλοκυβερνητική σας στάση.

Τις θέσεις της δημοτικής παράταξης «Η Πόλη που θέλω» μπορείτε να τις δείτε εδώ και τα σχόλια στη δημόσια διαβούλευση του ΥΠΕΣ στους παρακάτω συνδέσμους:

http://www.opengov.gr/ypes/?p=7605&cpage=1#comment-33877
http://www.opengov.gr/ypes/?p=7626&cpage=1#comment-33868
http://www.opengov.gr/ypes/?p=7621&cpage=1#comment-33635

Δημοτική παράταξη «Η Πόλη Που Θέλω»

ΟΔΗΓΟΣ ΝΟΤΙΑ app

Οδηγός Νότια

ONLINE Οδηγός Νοτίων Προαστίων

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο ώστε να σας ενημερώνουμε μέσω e-mail
Όροι και Προϋποθέσεις

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.