ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ
Κειμενο

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Αγαπητέ Δημότη της Ηλιούπολης,

Ας γνωριστούμε,

Είμαι Πτυχιούχος του ΤΕΙ Αθηνών Τμήμα Λογιστικής και απόφοιτος μεταπτυχιακού Προγράμματος «Δημόσιας κ Οικονομικής Πολιτικής »του Ανώτατου Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Πειραιά.

Από το 1991 εργάζομαι στο Υπουργείο Οικονομικών και αργότερα στην Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (Α.Α.Δ.Ε.). Έχω διατελέσει αναπληρωματικό μέλος του ΠΑΟΔΗΛ , καθώς και αντιπρόεδρος της «Πνευματικής και Πολιτιστικής Εστίας Ηλιούπολης».

Μιλάω αγγλικά ισπανικά και αγαπάω τον χορό, το θέατρο και φυσικά την πόλη μου.

Η αγάπη μου και η ευαισθησία μου για το περιβάλλον, τα αδέσποτα και τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες με ώθησε να βάλω υποψηφιότητα για δημοτική σύμβουλος με την παράταξη Η ΠΟΛΗ ΠΟΥ ΘΕΛΩ.

Πιστεύω ότι πολλά προβλήματα έχουν να κάνουν με την έλλειψη πολιτικής βούλησης και οράματος και όχι τόσο με οικονομικούς πόρους. Γι’ αυτό χρειαζόμαστε ικανούς ανθρώπους με νέες ιδέες, σοβαρότητα, τόλμη και ανιδιοτέλεια για να γίνει η Ηλιούπολη Η ΠΟΛΗ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ!!!

Για την Πόλη που Όλοι Θέλουμε!

Με εκτίμηση
Αλεξάνδρα Καραχάλιου

Facebook: Alexandra Karachaliou

ΤΗΛ: 694 1670 224

 ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

ΟΔΗΓΟΣ ΝΟΤΙΑ app

Οδηγός Νότια

ONLINE Οδηγός Νοτίων Προαστίων

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο ώστε να σας ενημερώνουμε μέσω e-mail
Όροι και Προϋποθέσεις

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.