ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Κειμενο

Με μια νέα ανακοίνωση που εξέδωσε πριν από λίγο η παράταξη του κ. Ψυρρόπουλου επιχειρεί να πυροβολήσει την λογική. Και τα καταφέρνει! Είμαστε πλέον σίγουροι πως η δημοτική αρχή υποτιμά τη νοημοσύνη των πολιτών και η πίεση που δέχεται ο κ. Ψυρρόπουλος από τον περίγυρό του τον οδηγεί σε κινήσεις πανικού.

Ξεκάθαρες κουβέντες χωρίς υπεκφυγές.

1)  Ο κ. Ψυρρόπουλος κατηγορεί την αντιπολίτευση πως τον πολεμά χωρίς να καταθέτει προτάσεις. Αν έχει τη στοιχειώδη ευθιξία ας μας απαντήσει. Ποια διοίκηση σχεδίασε, μελέτησε και εξασφάλισε χρηματοδοτήσεις για όλα τα έργα που υλοποιεί ως σήμερα και προσπαθεί να οικειοποιηθεί ως δικά του; Ποια διοίκηση ενίσχυσε το προσωπικό του Δήμου και ανανέωσε τον στόλο των οχημάτων ώστε να ομαλοποιηθεί η κατάσταση στην καθαριότητα και το πράσινο; Η διοίκηση μας. Είναι ενδεικτικό πως στην ανακοίνωση του δεν έχει να αναφέρει τίποτα καινούργιο παρά ανακυκλώνει τα ίδια και τα ίδια που τυχαίνει να έχουν ξεκινήσει εδώ και χρόνια!

2)  Ο κ. Ψυρρόπουλος εξακολουθεί να χρησιμοποιεί το παραμύθι της καμένης γης για να αποκρύψει πως δεν έχει κάνει τίποτα ουσιαστικό για τον Δήμο εδώ και έξι μήνες. Στους πολίτες λέει ψέματα πως παρέλαβε οικονομικό χάος, στου Υπουργό λέει αλήθεια πως έχουν αυξηθεί τα κόστη στο ρεύμα, στα απορρίμματα και στις μισθοδοσίες. Του προτείνουμε να σταματήσει τις άσκοπες απευθείας αναθέσεις και να προσηλωθεί στο να συλλέξει έσοδα και ληξιπρόθεσμες οφειλές προς τον Δήμο ύψους εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ. Ας αναλάβει επιτέλους τις ευθύνες που του αναλογούν.

3)  Φτάνει μέχρι και στο σημείο να αμφισβητεί την αστυνομία και να διαψεύδει τους δεκάδες μάρτυρες και δημοσιογράφους σχετικά με το ποιος την κάλεσε να έρθει στο Δημοτικό Συμβούλιο. Κ. Ψυρρόπουλε, οι πολίτες της Ηλιούπολης δε τρώνε κουτόχορτο. Όλοι γνωρίζουμε πολύ καλά ποιος κάλεσε την αστυνομία και τι συμβαίνει καθημερινά στους χώρους του Δημαρχείου. Αν θεωρείτε πως δεν ξέρουμε που έχουμε μπλέξει καλό θα ήταν να γνωρίζετε πως στην δημοκρατία δεν υπάρχουν αδιέξοδα.

4)  Φροντίσαμε να μην κάνουμε καμία αναφορά αυτές τις μέρες για την υπόθεση της ρευματοκλοπής αναμένοντας από τον ίδιο τον κ. Ψυρρόπουλο να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και να διαφυλάξει την αξιοπρέπεια του λέγοντας την αλήθεια στον λαό της πόλης. Δυστυχώς, εκτός από την λογική, ηττήθηκε και η αξιοπρέπεια. Κ. Ψυρρόπουλε απαντήστε έστω και για πρώτη φορά με ειλικρίνεια. Απαλλαχτήκατε γιατί δεν διαπράξατε ρευματοκλοπή ή επειδή πληρώσατε όλα τα πρόστιμα που σας επιβλήθηκαν για τη ρευματοκλοπή; Μέχρι σήμερα υποστηρίζατε πως δεν δεχτήκατε ποτέ καμία μήνυση ούτε σας ασκήθηκε ποινική δίωξη. Δώστε επιτέλους στη δημοσιότητα το κατηγορητήριο και την ποινική δίωξη που σας ασκήθηκε μαζί με την απόφαση του δικαστηρίου. Αν σας ενδιαφέρει τόσο η διαφάνεια, σας καλούμε να τα βγάλετε όλα στο φως της δημοσιότητας, ειδάλλως θα μείνετε για πάντα στο σκοτάδι.

Η Ηλιούπολη ολισθαίνει μέρα με τη μέρα σε σκοτεινά μονοπάτια και επικίνδυνους δρόμους. Έχετε καθήκον και υποχρέωση να αποτρέψετε αυτή την διαδρομή. Αν δεν το κάνετε εσείς θα το κάνει ο λαός της Ηλιούπολης.

Γιώργος Χατζηδάκης
πρ. Δήμαρχος Ηλιούπολης

ΟΔΗΓΟΣ ΝΟΤΙΑ app

Οδηγός Νότια

ONLINE Οδηγός Νοτίων Προαστίων

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο ώστε να σας ενημερώνουμε μέσω e-mail
Όροι και Προϋποθέσεις

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.