ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ
Κειμενο

Το 4ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ & ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ της Δημοτικής Κίνησης "ΗΛΙΟΥ-πόλις, Ανθρώπινη πόλη", ξεκινά την Κυριακή 5 Μαρτίου και ολοκληρώνεται το Σάββατο 8 Απριλίου 2017.

Είμαστε αισιόδοξοι ότι ο πλούτος, το επίπεδο και η ποικιλία των φετινών εκδηλώσεων, θα προσελκύσουν μεγάλο αριθμό όχι μόνο συμπολιτών μας, αλλά και φίλων από όλες τις περιοχές της Αθήνας, οι οποίοι κατά τα προηγούμενα χρόνια μας στήριξαν και μας ενθάρρυναν με την παρουσία τους, να συνεχίσουμε.

Ο επιτυχημένος αυτός θεσμός της Δημοτικής μας Κίνησης, σκοπό έχει την διεύρυνση των πολιτιστικών δράσεών μας, αλλά και τηνενίσχυση με τρόφιμα του Δικτύου Αλληλεγγύης ΗΛΙΟΥ-πόλις, που στηρίζει 120 οικογένειες που έχουν ανάγκη, στην πόλη μας.

αφίσα 4ο Φεστιβάλ Πολιτισμού & Αλληλεγγύης

Πατήστε εδώ για να δείτε το πρόγραμμα του 4ου ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ & ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ

Με την βεβαιότητα ότι η βοήθεια όλων σας θα συμβάλλει στην επιτυχία του Φεστιβάλ,
για την Επιτροπή Πολιτισμού της Δημοτικής Κίνησης "ΗΛΙΟΥ-πόλις, Ανθρώπινη πόλη"
Βαγγελιώ Παρασκευά - Βαγγέλης Βαροτσάκης

Δημοτική Κίνηση ΗΛΙΟΥ-πόλις ανθρώπινη πόλη
Ηρακλείτου 1, Ηλιούπολη, 163 45
Τηλ.: 211.21.39.536 - Fax: 211.21.39.536 
www.iliou-polis.gr - e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΟΔΗΓΟΣ ΝΟΤΙΑ app

Οδηγός Νότια

ONLINE Οδηγός Νοτίων Προαστίων

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο ώστε να σας ενημερώνουμε μέσω e-mail
Όροι και Προϋποθέσεις

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.