ΑΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Grid List

Στα Κινητά Πράσινα Σημεία «The Green City» ανακυκλώνουμε, στηρίζοντας την μετάβαση της χώρας στην κυκλική οικονομία και κερδίζουμε πόντους εξαργύρωσης στις συνεργαζόμενες με το πρόγραμμα επιχειρήσεις.

Για τη διεξαγωγή του «ελληνικού διαγωνισμού PISA» τη φετινή χρονιά
Αντιστεκόμαστε συλλογικά στην κατηγοριοποίηση των σχολείων μας, τα αντιεκπαιδευτικά τους σχέδια θα μείνουν στα χαρτιά!
Το  Δ.Σ. του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. Ηλιούπολης «Μ. Παπαμαύρος» προκηρρύσσει από 1 έως  3 ώρες στάση εργασίας για την Τετάρτη 22 Μαΐου 2024,  με στόχο την κάλυψη όλων των εκπαιδευτικών κατά τις ώρες διεξαγωγής των εξετάσεων

Ο Δήμος Ηλιούπολης υποδέχεται το 1ο Φιλανθρωπικό Φεστιβάλ, το Σάββατο 25 Μαΐου 2024, από τις 10:30 π.μ. έως τις 21:00 μ.μ. στην πλατεία Φλέμινγκ, μια πρωτότυπη ολοήμερη εκδήλωση με τίτλο «όλοι μαζί ένας κοσμος», που διοργανώνουν 5 διαφορετικές ομάδες σε συνεργασία με το Δήμο Ηλιούπολης: «Δύναμαι άκουσέ με δάσκαλε», «Εθελοντούμε», «Οι Νοηματίστριες», «Ο κόσμος του Πάρη», «Cri du chat» με σκοπό να συγκεντρωθούν χρήματα για να καλυφθούν ανάγκες του Ειδικού Σχολείου Ηλιούπολης.

Λόγω σοβαρής βλάβης υπόγειου καλωδίου χαμηλής τάσης του δικτύου μας στην οδό Πρίαμου 8, Ηλιούπολη υπάρχει ενδεχόμενο να δημιουργηθεί πρόβλημα στην αδιάλειπτη ηλεκτροδότηση της ευρύτερης περιοχής.

Στα Κινητά Πράσινα Σημεία «The Green City» ανακυκλώνουμε, στηρίζοντας την μετάβαση της χώρας στην κυκλική οικονομία και κερδίζουμε πόντους εξαργύρωσης στις συνεργαζόμενες με το πρόγραμμα επιχειρήσεις.

Ενημερώνουμε τους δημότες και κατοίκους της Ηλιούπολης ότι αποκαταστάθηκε η βλάβη της γραμμής 2 της Δημοτικής Συγκοινωνίας και από τη Δευτέρα 20 Μαΐου 2024 τα δρομολόγια της γραμμής θα διεξαχθούν κανονικά.

H προσπάθεια νομικού εκφοβισμού από ιδιωτικά συμφέροντα δεν μας τρομάζει!
Πριν από λίγα 24ωρα, ο επικεφαλής της δημοτικής μας παράταξης Δημήτρης Ευαγγέλου δέχτηκε εξώδικo από την εταιρεία που μίσθωσε το δημοτικό θέατρο «Δ. Κιντής» για 25 παραστάσεις έναντι μόλις 8.500 ευρώ + ΦΠΑ.

O Πρόεδρος του ΣYPIZA - Π.Σ.  Στέφανος Κασσελάκης, θα επισκεφθεί την Ηλιούπολη, την Πέμπτη 16 Μαΐου.

1η ΜΑΗ, μέρα ΟΡΟΣΗΜΟ για την ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΤΑΞΗ, τους ΑΓΩΝΕΣ και τις κατακτήσεις των εργαζομένων, αποφάσισε η νέα δημοτική αρχή του δήμου Ηλιούπολης να ανακοινώσει στο ΣΩΜΑΤΕΙΟ, ότι μας πετάει έξω από τα γραφεία μας στο αμαξοστάσιο.

Πολύ σοβαρές είναι οι καταγγελίες που έχουν προκύψει τις τελευταίες ημέρες από συμπολίτες και συλλογικότητες της πόλης μας σχετικά με εργασίες εκσκαφής που πραγματοποιούνται στον χώρο του ΚΥΤ με κατεύθυνση προς την Αργυρούπολη. Μάλιστα οι ίδιοι καταγγέλλουν έπειτα από σχετικές πληροφορίες πως τα έργα αυτά αφορούν στην υπογειοποίηση καλωδιώσεων, αλλά και στην κατασκευή γραμμής ηλεκτροδότησης για την επένδυση του Ελληνικού.

Η νέα δημοτική αρχή του δήμου ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ, με μία σειρά από ενέργειες, επιταχύνει την υλοποίηση της πολιτικής της κυβέρνησης και της ΕΕ που στρέφεται ενάντια στους εργαζόμενους του δήμου και τα λαϊκά στρώματα της πόλης και βάζει πλώρη να ενισχύσει τα ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ.

Ο κ. Ψυρρόπουλος με σημερινό του βίντεο ασύλληπτης υποκρισίας συνέχισε να κάνει αυτό που γνωρίζει καλά. Να συκοφαντεί με ψευδείς ισχυρισμούς και στοιχεία που δεν εμφανίζει γιατί απλούστατα δεν υπάρχουν. Ενδεικτικά και μόνο ανέφερε πως τα ταμειακά διαθέσιμα που παρέλαβε στις αρχές του χρόνου άγγιζαν το 1.082.485 ευρώ ενώ στον προϋπολογισμό που ο ίδιος εισηγήθηκε και ψήφισε στις αρχές του έτους αναφέρεται ρητά πως τα ταμειακά διαθέσιμα που πέρασαν από το 2023 στο 2024 ήταν ύψους 2.562.127,61 ευρώ.

Ενημερώνουμε τους γονείς των βρεφών και νηπίων του Δήμου Ηλιούπολης ότι οι αιτήσεις εγγραφής για τη νέα Σχολ. Χρονιά 2024-2025, οι οποίες υπέχουν & θέση Υπεύθυνης Δήλωσης θα υποβάλλονται ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ στη διεύθυνση του ιστότοπου για το χρονικό διάστημα από 27/05/2024 έως 23/06/2024 και ώρα 24:00.

Σήμερα 23 Μαΐου 2024, μπορείτε να παρακολουθήσετε σε ζωντανή αναμετάδοση τη συνεδριάση του Δημοτικού Συμβουλίου που θα πραγματοποιηθεί στις 17:00.

Ο Δήμος Ηλιούπολης βρίσκεται δίπλα στον συνάνθρωπο και δείχνει το ανθρώπινο πρόσωπό του με συνεχόμενες δράσεις που στόχο έχουν να καλύψουν σημαντικές ανάγκες για οικογένειες που βρίσκονται σε δυσμενή οικονομική κατάσταση.

Ενημερώνουμε τους Δημότες και κάτοικους, ότι το φετινό Δημοτικό Συμβούλιο Εφήβων δεν θα πραγματοποιηθεί λόγω εξετάσεων των συμμετεχόντων που δεν μπορούν να αναβληθούν ή να αλλάξουν ημερομηνία.

Ο Δήμος Ηλιούπολης βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ενημερώσει τους Δημότες και κατοίκους της πόλης ότι προχωρούν με ταχύτατους ρυθμούς όλες οι απαραίτητες εργασίες για την  ολοκλήρωση του έργου «Ενεργειακές Παρεμβάσεις Κτιρίων Δ. Ηλιουπόλεως».

Ο Δήμος Ηλιούπολης αποδέχθηκε την κοινωνική προσφορά της Εταιρείας «MAGIC BUS» σε συνεργασία με την Ασφαλιστική Εταιρεία HELLAS DIRECT, στο πλαίσιο των κοινωνικών δράσεων της για εργασίες βελτίωσης των σχολικών διαβάσεων, καθώς και αποκατάσταση της καθίζησης οδοστρώματος (λακούβες) με σκοπό τη βελτίωση της ασφάλειας της κίνησης των πεζών, της κυκλοφορίας των οχημάτων και την αναβάθμιση των σχολικών διαβάσεων του Δήμου μας με σκοπό την βελτίωση της ασφάλειας των μαθητών.

ΑΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Grid List

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Σκλήρυνσης Κατά Πλάκας, η Ελληνική Εταιρία για τη Σκλήρυνση Κατά Πλάκας και ο Δήμος Ηλιούπολης, σε συνεργασία με την Νεολαία του Μίκη Θεοδωράκη, σας προσκαλούν, την Κυριακή 2 Ιουνίου 2024 και ώρα 21:00 μ.μ. στο «Θέατρο Άλσους Ηλιούπολης Δημήτρης Κιντής» (Γαρδίκη & Σμόλικα), σε μια παράσταση με τίτλο «Ο Μίκης Θεοδωράκης μέσα από τα μάτια των νέων».

Ο Δήμος Ηλιούπολης σας προσκαλεί να στηρίξετε με την παρουσία σας τον Γ.Σ. Ηλιούπολης στο Τουρνουά Ανόδου στην Α2 στο Βόλεϊ Ανδρών που θα διεξαχθεί από την Τετάρτη 24 Απριλίου έως τις 28 Απριλίου 2024 στο Α' Κλειστό Γυμναστήριο Ηλιούπολης (Εθνάρχου Μακαρίου 3, Ηλιούπολη).

ΑΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Grid List

Με 24ωρη απεργία και στάσεις εργασίας συμμετέχουν οι εργαζόμενοι στα Μέσα Μεταφοράς στην απεργία της ΓΣΕΕ αύριο Τετάρτη 17 Απριλίου 2024.

Το πλήρωμα του χρόνου έφθασε και οι ουκ ολίγοι φανατικοί των Windows 7 θα υποχρεωθούν να αναβαθμίσουν το λειτουργικό σύστημα του υπολογιστή τους, καθώς από σήμερα η Microsoft, όπως είχε ανακοινώσει προ καιρού, σταματά πλέον την τεχνική υποστήριξη αυτής της παλαιότερης -αλλά ακόμη δημοφιλούς- έκδοσης των Windows.

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ
Κειμενο
Παρακάτω είναι το πρόγραμμα εκδηλώσεων της 21ης Μαθητικής & Πολιτιστικής Συνάντησης που θα πραγματοποιηθεί από τις 18 Μαΐου έως τις 12 Ιουνίου 2010, στο Δημοτικό Θέατρο του Άλσους «Δημήτρης Κιντής» (Γαρδίκη & Σμόλικα) και ώρα 20:00


Σάββατο 1 & Κυριακή 2/5
5ο Λύκειο
 
Θεατρική παράσταση: «25 σονέτα του Σαίξπηρ … μια θεατρική ματιά»
Τόπος εκδήλωσης: το σχολείο τους                               Ώρα έναρξης: 21:00

Παρασκευή 7/5  
8ο Γυμνάσιο
 
Μοντέρνοι και παραδοσιακοί χοροί, θεατρική παράσταση, παρουσίαση μουσικών συνόλων & απονομή αναμνηστικών στους μαθητές της Γ’ Γυμνασίου
Τόπος εκδήλωσης: το σχολείο τους                                      Ώρα έναρξης: 10.00

6ο Γυμνάσιο
Θεατρική παράσταση: «Μαργαριτάρια μαθητών» της Δέσποινας Παπαδάκη
Παραδοσιακοί χοροί
Τόπος εκδήλωσης: το σχολείο τους                                      Ώρα έναρξης:10:00

Τρίτη 11/5
4ο Γυμνάσιο  

Παρουσίαση του Προγράμματος Αγωγής Υγείας, με θέμα «Πρώτες βοήθειες»
Παρουσίαση του Πολιτιστικού Προγράμματος, με θέμα «Παραδοσιακά Μουσικά Όργανα, Χοροί και Τραγούδια»
Τόπος εκδήλωσης: το σχολείο τους                                    Ώρα έναρξης: 11:00

Τετάρτη 12/5
Ειδικό Γυμνάσιο-Λύκειο

«Συμβαίνει κάθε μέρα»: θεατρική παράσταση σε διασκευή της φιλολόγου Καλλιόπης Αναγνώστου
Τόπος εκδήλωσης: το σχολείο τους                                    Ώρα έναρξης: 19:00

Τρίτη 18/5
3ο Γυμνάσιο
 
«Σχολείο, Ακόμα ψαχνόμαστε….»: παράσταση της θεατρικής ομάδας, εμπλουτισμένη με αποσπάσματα από τις «Νεφέλες» του Αριστοφάνη και το «Ξύλο βγήκε από τον Παράδεισο» του Αλ. Σακελλάριου
Τόπος εκδήλωσης: Δημοτικό Θέατρο του Άλσους «Δ. Κιντής»  Ώρα έναρξης: 20:00

Τετάρτη 26/5
3ο & 16ο Δημοτικά
 
Παραδοσιακοί χοροί
Μουσική και τραγούδια
Τόπος εκδήλωσης: Δημοτικό Θέατρο του Άλσους «Δ. Κιντής»  Ώρα έναρξης: 20:00

Παρασκευή 28/5
4ο Δημοτικό
 
Πρωτότυπη θεατρική παράσταση
Τόπος εκδήλωσης: το σχολείο τους                  Ώρα έναρξης: 20:00

Σάββατο 29/5
3ο & 16ο Δημοτικά

Θεατρική παράσταση: «Μια βόλτα στα παραμύθια» της Μάγιας Δεληβοριά
Τόπος εκδήλωσης: Θέατρο Δημαρχιακού Μεγάρου           Ώρα έναρξης: 20:00

4ο Δημοτικό  
Αγώνες σκάκι, πινγκ-πονγκ, ελληνικοί & latin χοροί
Τόπος εκδήλωσης: το σχολείο τους                  Ώρα έναρξης: 10:30

15ο Δημοτικό  
Παραδοσιακοί και μοντέρνοι χοροί
Έκθεση ζωγραφικής
Τόπος εκδήλωσης: Θεατράκι δίπλα στο σχολείο             Ώρα έναρξης: 20:00

Κυριακή 30/5
15ο Δημοτικό
 
Θεατρική παράσταση: «Ο Κατά φαντασίας ασθενής» του Μολιέρου
Τραγούδια από τη χορωδία & μουσικό πρόγραμμα με αρμόνιο
Τόπος εκδήλωσης: Θέατρο Δημαρχιακού Μεγάρου           Ώρα έναρξης: 19:00

10ο Δημοτικό  
«Μικρές μουσικές» με κιθάρες
Θεατρικές παραστάσεις: «Τα 88 Ντολμαδάκια» & «Τα 33 Ροζ Ρουμπίνια» του Ευγ. Τριβιζά, σε θεατρική προσαρμογή των μαθητών
Παραδοσιακοί χοροί
Τόπος εκδήλωσης: Δημοτικό Θέατρο του Άλσους «Δ. Κιντής»    Ώρα έναρξης: 20:00

Δευτέρα 31/5
4ος Παιδικός Σταθμός
 
Θεατρική παράσταση: «Το πλοίο της φιλίας»
Δραματοποίηση από τα προνήπια: «Ταξίδι στον κόσμο της μουσικής»
Τόπος εκδήλωσης: Δημοτικό Θέατρο του Άλσους «Δ. Κιντής» Ώρα έναρξης: 20:00

Τρίτη 1/6
2ος Παιδικός Σταθμός  

Θεατρική παράσταση από τα προνήπια: «Φάτε μάτια λιποζαχαρωτά και κοιλιά φρούτα και λαχανικά. Άντε και καλή καρδιά!»
Τόπος εκδήλωσης: Δημοτικό Θέατρο του Άλσους «Δ. Κιντής» Ώρα έναρξης: 20:00

Τετάρτη 2/6
3ος Παιδικός Σταθμός
 
Θεατρικά δρώμενα από τα προνήπια: «Να σώσουμε τον πλανήτη», «Θαλασσοπειρατίες» και «Καλοκαιρινές διηγήσεις»
Τόπος εκδήλωσης: το σχολείο τους                                    Ώρα έναρξης: 19:00

21ο Δημοτικό  
Θεατρική παράσταση: «Ο Σιμιγδαλένιος», παραδοσιακό παραμύθι
Τόπος εκδήλωσης: Δημοτικό Θέατρο του Άλσους «Δ. Κιντής» Ώρα έναρξης: 20:00

Παρασκευή 4/6
2ο & 18ο Δημοτικά

«Ερωτευμένος Σαίξπηρ», σπονδυλωτή παράσταση σε κείμενα της Αργυρώς Δημακέα
Χορωδία από τους μαθητές των σχολείων
Τόπος εκδήλωσης: Θέατρο Δημαρχιακού Μεγάρου           Ώρα έναρξης: 20:00

11ο Δημοτικό  
«Άσπρο τριαντάφυλλο κρατώ», μια μουσικοχορευτική παράσταση με τη συνοδεία ζωντανής παραδοσιακής ορχήστρας
Τόπος εκδήλωσης: Δημοτικό Θέατρο του Άλσους «Δ. Κιντής»  Ώρα έναρξης: 20:00

Παράλληλα θα λειτουργήσει στο χώρο του σχολείου τους έκθεση ζωγραφικής, από τις 7/6 έως τις 11/6 και ώρες 18:00 – 20:00

Σάββατο 5/6
1ο & 14ο Δημοτικά
 
Παραδοσιακοί & λαϊκοί χοροί της πατρίδας μας
Τόπος εκδήλωσης: Δημοτικό Θέατρο του Άλσους «Δ. Κιντής»     Ώρα έναρξης: 20:00

7ο Δημοτικό
Θεατρική παράσταση: «Το παιδί και τα θυμωμένα αστέρια» του Πάνου Χριστοδούλου
Τόπος εκδήλωσης: το σχολείο τους             Ώρα έναρξης: 19:30

Δευτέρα 7/6
1ος Παιδικός Σταθμός  

Μουσικοκινητικά δρώμενα & απαγγελίες ποιημάτων με θέμα «Διατροφή – Βιολογικά Προϊόντα»
Τόπος εκδήλωσης: Δημοτικό Θέατρο του Άλσους «Δ. Κιντής» Ώρα έναρξης: 20:00

Τρίτη 8/6
5ος Παιδικός Σταθμός
 
Μουσικοκινητικά δρώμενα
Παπάκια: Αν όλα τα παιδιά της γης …..
Σπουργίτια: Φάτε μάτια λιποζαχαρωτά και κοιλιά φρούτα και λαχανικά
Παλιά επαγγέλματα: Θα τα θυμηθούμε χορεύοντας και τραγουδώντας
Τόπος εκδήλωσης: Δημοτικό Θέατρο του Άλσους «Δ. Κιντής»   Ώρα έναρξης: 20:00

Τετάρτη 9/6
10ος Παιδικός Σταθμός
 
Μουσικοκινητικό δρώμενο από τα βρέφη: «Ιστορίες παραλίας»
Παραδοσιακός διαγωνισμός χορού από τα μικρά νήπια
Τόπος εκδήλωσης: το σχολείο τους              Ώρα έναρξης: 19:00

5ο & 20ο Δημοτικά  
Θεατρική παράσταση: «Η Χιονάτη … Χάμστερ» της Μαρίας Κίτρα
Χορογραφία: «Καλοκαιρινές … βουτίτσες»
Τόπος εκδήλωσης: Θέατρο Δημαρχιακού Μεγάρου        Ώρα έναρξης: 20:00

9ο Δημοτικό  
Δημοτικοί χοροί
 
Θεατρική παράσταση με μουσικοκινητικά δρώμενα: «Το περιβάλλον μας μάς νοιάζει»
Αγγλικά σκετς: «Πώς πήρε η Αθηνά το όνομά της»
Απονομή αναμνηστικών στους αποφοιτήσαντες μαθητές
Τόπος εκδήλωσης: το σχολείο τους                Ώρα έναρξης: 20:00

17ο Δημοτικό  
Θεατρική παράσταση από τους μαθητές της ΣΤ΄1: «Στο νησί»
Παραδοσιακοί χοροί από όλη την Ελλάδα
Τόπος εκδήλωσης: Δημοτικό Θέατρο του Άλσους «Δ. Κιντής» Ώρα έναρξης: 20:00

Πέμπτη 10/6
8ος Παιδικός Σταθμός 
 
Θεατρική παράσταση: «Η Δόνα Τερηδόνα και το μυστικό της γαμήλιας τούρτας»
Μουσικοκινητική παράσταση: «Τα Στρουμφοζουζουνίσματα»
Μουσικοκινητικά δρώμενα
Τόπος εκδήλωσης: Δημοτικό Θέατρο του Άλσους «Δ. Κιντής»   Ώρα έναρξης: 20:00

18ο Δημοτικό
Αθλητικές εκδηλώσεις & παραδοσιακοί χοροί  με τη συμμετοχή και μαθητών του 2ου Δημοτικού Σχολείου
Τελετή αποφοίτησης
Τόπος εκδήλωσης: το σχολείο τους               Ώρα έναρξης: 19:30

Παρασκευή 11/6
6ο Δημοτικό
 
Θεατρική παράσταση: «Εκκλησιάζουσες» του Αριστοφάνη
Παραδοσιακοί χοροί
Τόπος εκδήλωσης: Δημοτικό Θέατρο του Άλσους «Δ. Κιντής» Ώρα έναρξης: 20:00

11ο Δημοτικό
Γιορτή λήξης
Τόπος εκδήλωσης: το σχολείο τους                   Ώρα έναρξης: 20:00

20ο Δημοτικό
Χορευτική παράσταση: «Αναδρομή στην ιστορία της Ελληνικής Μουσικής»
Τόπος εκδήλωσης: το σχολείο τους                  Ώρα έναρξης: 20:00

4ο Λύκειο
Θεατρική παράσταση: «Φωνάζει ο κλέφτης» του Δ. Ψαθά
Τόπος εκδήλωσης: Θέατρο Δημαρχιακού Μεγάρου           Ώρα έναρξης: 21:00

Σάββατο 12/6
5ο Δημοτικό
 
Παραδοσιακοί χοροί - Ρυθμική - Μπαλέτο
Τόπος εκδήλωσης: Δημοτικό Θέατρο του Άλσους «Δ. Κιντής» Ώρα έναρξης: 20:00

Δευτέρα 14/6
7ος Παιδικός Σταθμός

Μουσικοχορευτική παράσταση: «Ελληνικός Κινηματογράφος»
Τόπος εκδήλωσης: το σχολείο τους             Ώρα έναρξης: 19:00

2ο Δημοτικό
Θεατρική παράσταση: «Παιδιά, Πολίτες του Κόσμου, Κόντρα στο ρεύμα!»
Επίδειξη χιπ-χοπ από τους μαθητές του 2ου και 18ου Δημοτικών Σχολείων
Τόπος εκδήλωσης: το σχολείο τους              Ώρα έναρξης: 20:00

Παρασκευή 18/6
4ο Λύκειο

«Η Ζωγραφική στις αρχές του 20ου αιώνα (1900, Μονμάρτρη)» Έκθεση ζωγραφικής με έργα μαθητών – Δρώμενο
Τόπος εκδήλωσης: το σχολείο τους

4ο Γυμνάσιο  
Προβολή ταινίας με θέμα: «Ισότητα των φύλων»
Τόπος εκδήλωσης: Θέατρο Δημαρχιακού Μεγάρου           Ώρα έναρξης: 20:00

Δευτέρα 21/6
3ο Λύκειο
 
Δρώμενο με θέμα: «1900 Μονμάρτρη, Παρίσι -Η γέννηση της μοντέρνας ζωγραφικής»
Τόπος εκδήλωσης: το σχολείο τους                   Ώρα έναρξης: 20:00

Τρίτη 22/6
2ο Γυμνάσιο
 
«Άστρα μη με μαλώνετε»: εκπαιδευτικό πρόγραμμα Αστρονομίας
Τόπος εκδήλωσης: Θέατρο Δημαρχιακού Μεγάρου          Ώρα έναρξης: 20:00

Τετάρτη 23/6
1ο Γυμνάσιο
 
Θεατρική παράσταση: «Γιατί άργησα να γυρίσω εκείνο το Σάββατο βράδυ»
Παραδοσιακοί χοροί
Τόπος εκδήλωσης: Θέατρο Δημαρχιακού Μεγάρου          Ώρα έναρξης: 20:00

1ο Λύκειο
Performance βασισμένη στην «Οκτάνα» του Ανδρέα Εμπειρίκου
Τόπος εκδήλωσης: το σχολείο τους                  Ώρα έναρξης: 21:00

Παρασκευή 25/6
2ο Γυμνάσιο
 
Αναδρομή στο σύγχρονο λαϊκό τραγούδι
Τόπος εκδήλωσης: το σχολείο τους                 Ώρα έναρξης: 20:30

Σάββατο 26/6
2ο Γυμνάσιο
Θεατρική παράσταση: «Οι γυναίκες της Ιλιάδας» του Βασίλη Κατσικονούρη
Τόπος εκδήλωσης: το σχολείο τους                    Ώρα έναρξης: 20:30

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.