ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ
Κειμενο

Ο Δήμος Ηλιούπολης γιορτάζει τα 53 χρόνια από την ίδρυσή του, με σκοπό να μάθουν οι κάτοικοι την ιστορία της πόλης μας, να αναπτυχθεί η συνείδηση εντοπιότητας και να ισχυροποιηθούν οι δεσμοί των ανθρώπων με την πόλη και τη γειτονιά.

Με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 53 χρόνων, ο Δήμος διοργανώνει μια σειρά εκδηλώσεων με την συμμετοχή των συλλόγων της πόλης, των νομικών προσώπων του Δήμου και προσωπικοτήτων της γειτονιάς μας.

Έτσι, οι κάτοικοι της Ηλιούπολης θα έχουν την ευκαιρία διασκεδάζοντας, να μάθουν τι υπάρχει στην πόλη, αλλά κυρίως πως έγιναν όλα αυτά.

Φιλοδοξία της δημοτικής αρχής είναι η φετινή πρώτη επετειακή εκδήλωση, να αποτελέσει την απαρχή μιας συλλογικής κινητοποίησης της τοπικής μας κοινωνίας, να εμπλουτίσουμε το υπάρχον αρχειακό υλικό, να βελτιώσουμε με ιδέες και συμμετοχές τις εκδηλώσεις, να δημιουργήσουμε σταθερό υλικό υποδομών και κάθε χρόνο να φτιάχνουμε κάτι καλύτερο και δυνατότερο για την διατήρηση της μνήμης αποτυπώνοντας την ιστορία της Ηλιούπολης και τιμώντας τους ανθρώπους που την δημιούργησαν.

Σας καλώ λοιπόν όλους μαζί, να συμμετάσχετε στις εκδηλώσεις αυτές και να βιώσετε ενεργά την ιστορία της πόλης μας για να ζωντανέψουμε τις ρίζες μας και να φτιάξουμε γερούς δεσμούς μεταξύ μας.

Δήμαρχος Ηλιούπολης
Βασίλης Βαλασόπουλος

ΥΓ.  Στο Πρόγραμμα που θα διανεμηθεί, έχουν γίνει οι εξής αλλαγές:

1.    Η έκθεση από την Κινηματογραφική Λέσχη Ηλιούπολης μετατίθεται από 16/4 στις 18/4/2016
2.    Η ομιλία για τον ΣΠΑΥ μετατίθεται από 19/4 στις 22/4/2016
3.    Η ομιλία με θέμα «Οι αρχαιότητες της Ηλιούπολης και της ευρύτερης περιοχής δυτικά του Υμηττού» μετατίθεται από 22/4 στις 19/4/2016

Γιορτάζουμε τα 53 χρόνια του Δήμου Ηλιούπολης

Σχετικά άρθρα:

Πρόγραμμα Εκδηλώσεων για τα 53 Χρόνια του Δήμου Ηλιούπολης

ΟΔΗΓΟΣ ΝΟΤΙΑ app

Οδηγός Νότια

ONLINE Οδηγός Νοτίων Προαστίων

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο ώστε να σας ενημερώνουμε μέσω e-mail
Όροι και Προϋποθέσεις

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.