ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ
Κειμενο

Η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Ηλιούπολης σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία εθελοντών και ασθενών για την ν. Πάρκινσον «ΕΠΙΚΟΥΡΟΣ - κίνηση» συνεχίζουν την προσπάθεια τους στην ενημερώση, ευαισθητοποιήση και προωθήση μιας όσο γίνεται πιο ολοκληρωμένης διαχείρησης της νόσου.

Στο Δήμο μας έχει δημιουργηθεί η κοινότητα «Πάρκινσον κίνηση - Ηλιούπολης» με σκοπό την διενέργεια δωρεάν δράσεων για την αντιμετώπιση της νόσου. Την Παρασκευή 1/4/2016 και ώρα 18:00 διενεργήθηκε η πρώτη για φέτος μηνιαία συνάντηση των μελών της κοινότητας με στόχο την επιστημονική ενημέρωση και την κοινωνικοποίηση.

Σε αυτά τα πλαίσια την Παρασκευή 6/5/2016 και ώρα 18:00, στο Δημαρχείο μας θα διενεργηθεί ομιλία με θέμα: «Νόσος Πάρκινσον: Η φυσικοθεραπεία στην πράξη».

Η Πάρκινσον είναι μια νόσος που χρειάζεται πολύπλευρη αντιμετώπιση με πολλαπλές ανάγκες θεραπείας, φροντίδας και υποστήριξης. Η κοινότητα και η ομάδα είναι πηγές γνώσης και δύναμης.

Στο πρόγραμμα μπορούν να συμμετέχουν όλοι οι κάτοικοι του Δήμου μας. Ευπρόσδεκτοι είναι νέοι ασθενείς ή φροντιστές για συμμετοχή στις συναντήσεις οι οποίες θα συνεχιστούν ως τον Ιούνιο.

Γίνε δωρεάν μέλος, δήλωσε συμμετοχή καθημερινά στο τηλέφωνο 210 – 2224466 (αναφέρατε Δήμο και στοιχεία επικοινωνίας).

ΟΔΗΓΟΣ ΝΟΤΙΑ app

Οδηγός Νότια

ONLINE Οδηγός Νοτίων Προαστίων

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο ώστε να σας ενημερώνουμε μέσω e-mail
Όροι και Προϋποθέσεις

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.