ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ
Κειμενο

Το απόγευμα της Παρασκευής 17/3/2017 στην αίθουσα εκδηλώσεων της ΧΕΝ «ΑΘΗΝΑ» έγινε η προαναγγελθείσα ομιλία για τον Καρκίνο της Μήτρας και του Τραχήλου της Μήτρας.

Ομιλητές ήταν οι Γυναικολόγοι Μαιευτήρες κ. Τσιτσές Γεώργιος και ο κ. Βλαχάδης Νίκος.

Και οι δύο ιατροί είναι Συνδημότες μας. Δύο άριστες ομιλίες από δύο εξαίρετους επιστήμονες.

Παρόλο που η ομιλία έγινε την ίδια ώρα με τους χαιρετισμούς της Παρασκευής, η αίθουσα εκδηλώσεων της ΧΕΝ ΑΘΗΝΑ γέμισε από κυρίες και δεσποινίδες Συνδημότισσες μας.

Στο τέλος της ομιλίας έγιναν οι εγγραφές. Άμεσα όσες ενεγράφησαν θα ειδοποιηθούν για κλινική εξέταση από τους δύο Ιατρούς στον χώρο των Ιατρείων Κοινωνικής Αποστολής που συστεγάζονται με το ΚΕΠ ΥΓΕΙΑΣ.

Με παραπεμπτικά των Ιατρών θα γίνουν υπερηχογραφήματα TEST PAP και όποια άλλη εξέταση χρειαστεί ώστε ο έλεγχος να είναι πλήρης.

Τη μεθεπόμενη εβδομάδα, ημέρα Τρίτη 3/4/2017 θα συνεχιστούν οι εξετάσεις που ξεκίνησαν αυτή τη βδομάδα με ραντεβού στον ίδιο χώρο.

Και πάλι ένα μεγάλο ευχαριστώ στις εθελόντριες Ρούλα Αυλωνίτη και Σβάρνα Βούλα για την ανεκτίμητη προσφορά τους στο έργο της Κοινωνικής Υπηρεσίας.

ΟΔΗΓΟΣ ΝΟΤΙΑ app

Οδηγός Νότια

ONLINE Οδηγός Νοτίων Προαστίων

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο ώστε να σας ενημερώνουμε μέσω e-mail
Όροι και Προϋποθέσεις

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.