ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Κειμενο

Η μεγαλύτερη για τα σημερινά δεδομένα συγκέντρωση Δημοτικής Παράταξης στην Ηλιούπολη έγινε το απόγευμα της Παρασκευής 5/2/2016 στην κοπή πίτας της Παράταξης «Πρώτα η Ηλιούπολη» σε καφετέρια της Κεντρικής Πλατείας Ηλιούπολης.

Ο κόσμος από νωρίς κατέκλεισε το χώρο της εκδήλωσης επιβραβεύοντας έτσι το έργο της σημερινής διοίκησης του Δήμου. Παραβρέθηκαν εκπρόσωποι κομμάτων καθώς και ο κ. Μιχάλης Κουρής εκπρόσωπος της Παράταξης «Ηλιούπολη – Πάμε Μπροστά», πλήθος περιφερειακών και δημοτικών συμβούλων, ο Συμπαραστάτης του Δημότη κ. Αραμπατζής Γαβριήλ, ο κ. Γρηγόρης Λαμπράκης και πολλοί άλλοι.

Ο Δήμαρχος κ. Βασίλης Βαλασόπουλος στην ομιλία του, αφού περιέγραψε τα επιτεύγματα της πρώτης τετραετίας, καθόρισε τους στόχους και τη στρατηγική για την επόμενη πενταετία που την ονόμασε πενταετία των μεγάλων έργων που έχει ανάγκη η πόλη μας. Έδωσε μια υπόσχεση ότι θα συνεχίσουμε με δύναμη, ήθος και εντιμότητα το μεγάλο έργο που μας εμπιστεύτηκε να υλοποιήσουμε ο λαός της Ηλιούπολης.

Στην εκδήλωση τιμήθηκαν για την προσφορά τους στον Δήμο και στην Παράταξη ο κ. Κυριάκος Πόθος και ο κ. Αποστολόπουλος Χρήστος. Η κίνηση αυτή αποδεικνύει τη συνέχεια της μεγάλης δημοκρατικής παράταξης στην πόλη μας από τον Παύλο Πεντάρη μέχρι και σήμερα.

Γραφείο Τύπου
“Πρώτα η ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ”

ΟΔΗΓΟΣ ΝΟΤΙΑ app

Οδηγός Νότια

ONLINE Οδηγός Νοτίων Προαστίων

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο ώστε να σας ενημερώνουμε μέσω e-mail
Όροι και Προϋποθέσεις

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.