ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Κειμενο

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ!!
ΠΑΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΟ ΝΟΜΟ ΛΑΙΜΗΤΟΜΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ!!
Χαιρετίζουμε τους συναδέλφους για τη συμμετοχή τους στη μεγάλη απεργιακή κινητοποίηση στις 4 Φλεβάρη. Η απεργία έδειξε το δρόμο για να πορευτούμε και οι κινητοποιήσεις με τους αγρότες στην Αθήνα, έδειξαν τη δύναμη του οργανωμένου εργατικού, λαϊκού κινήματος, τη σημασία της συμμαχίας αγροτών, εργαζόμενων, αυτοαπασχολούμενων, γυναικών, νεολαίας.

Σηκώνουμε τοίχος αντίστασης.

Οργανωνόμαστε για να γίνουμε ακόμα περισσότεροι, για να δυναμώσουμε με νέες δυνάμεις τις γραμμές μας. Έχει γίνει βήμα. Δεν έχει φέρει ακόμα η κυβέρνηση το νομοσχέδιο στη βουλή. Πιέζεται. Λογαριάζει τις αντιδράσεις.

Καλούμε όλους αυτούς που αντιλαμβάνονται την ανάγκη για οργανωμένο αγώνα,  να αγκαλιάσουν την Ένωση και να συμμετάσχουν στην κινητοποίηση στον τοπικό ΟΑΕΕ (Αριστείδου 153 Καλλιθέα), την Τετάρτη 2 Μάρτη στις 8:00πμ.

Συγκεντρωνόμαστε στις 7:30πμ στα Κανάρια.

Την ενίσχυση της δυνάμεις μας, να την κάνεις δική σου υπόθεση, μιας και ο καθένας από εμάς ξεχωριστά έχει  και την ατομική ευθύνη που του αναλογεί.

Απαιτούμε:

Ανάκτηση των απωλειών μας τα χρόνια της κρίσης, πλήρως δημόσια και δωρεάν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη για όλους.
Να πληρώσει το κράτος, που χρόνια τώρα υποχρηματοδοτεί τα ταμεία, διαλύει τα νοσοκομεία, οδηγεί την υγεία, την ασφάλιση, στα χέρια των μονοπωλίων.
Να πληρώσουν οι τραπεζίτες και το μεγάλο κεφάλαιο, αυτοί δηλαδή που δημιούργησαν το πρόβλημα, ενώ ο λαός υποφέρει, αυτοί αυξάνουν τα κέρδη τους.

Όλοι στην κινητοποίηση στον ΟΑΕΕ 2 Μάρτη

Να μην τολμήσουν να καταθέσουν το ασφαλιστικό. Αν το φέρουν η απάντηση μας είναι μία:

48ωρη ΑΠΕΡΓΙΑ
ΜΕ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ
ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ. ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ

ΕΝΩΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΒΙΟΤΕΧΝΩΝ
& ΕΜΠΟΡΩΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ

Μαβίλη & Σπύρου Τσούκα (Χαλικάκι)
Τηλ. 6944474444 - 6985555016
www.ebeilioupolis.wordpress.com • e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΟΔΗΓΟΣ ΝΟΤΙΑ app

Οδηγός Νότια

ONLINE Οδηγός Νοτίων Προαστίων

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο ώστε να σας ενημερώνουμε μέσω e-mail
Όροι και Προϋποθέσεις

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.