ΔΗΜΟΣ
Κειμενο

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η πρώτη φάση του έργου εγκατάστασης επεξεργασίας υγρών αποβλήτων του αμαξοστασίου του Δήμου Ηλιούπολης.
Έτσι, ο Δήμος έθεσε σε λειτουργία άλλη μια πρωτοποριακή περιβαλλοντική δράση καθώς τα υγρά απόβλητα δεν θα χύνονται πια ανεπεξέργαστα στο παράπλευρο ρέμα, αλλά εκεί θα πηγαίνει μόνο καθαρό νερό.

Η επεξεργασία των υγρών αποβλήτων από το πλύσιμο των κάδων και των απορριμματοφόρων του δήμου, αποτελεί ένα περιβαλλοντικό καθήκον και μια ακόμη ενέργεια που δείχνει το σεβασμό στη φύση αλλά και στην υγεία των κατοίκων.

Για την αποτελεσματικότερη επεξεργασία και παραγωγή καθαρού νερού στο έργο, εγκαταστάθηκε και σύστημα διήθησης με φίλτρο για την απομάκρυνση οσμών και χρώματος.

Βιολογικός καθαρισμός στο αμαξοστάσιο

Έτσι, ο Δήμος Ηλιούπολης, μετά την ανάπτυξη της ανακύκλωσης, την κομποστοποίηση και τη συλλογή του γυαλιού με ειδικούς κάδους, συνεχίζει στην εφαρμογή όλων των νέων τεχνολογιών για την μείωση κάθε απόβλητου που επιβαρύνει το περιβάλλον της πόλης, για να απολαμβάνουν οι Ηλιουπολίτες μια καλύτερη ποιότητα ζωής.

ΟΔΗΓΟΣ ΝΟΤΙΑ app

Οδηγός Νότια

ONLINE Οδηγός Νοτίων Προαστίων

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο ώστε να σας ενημερώνουμε μέσω e-mail
Όροι και Προϋποθέσεις

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.