ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ
Κειμενο

Ο «Πολιτιστικός Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Ηλιούπολης (Π.Α.Ο.Δ.ΗΛ.)-Γρηγόρης Γρηγορίου», ξεκινά τη Δευτέρα 7 Μαρτίου, μαθήματα Θεάτρου για ενήλικες, στο χώρο των Εργαστηρίων Τέχνης του Ν.Π. (κτίριο ΟΤΕ – είσοδος από την οδό Νυμφών).

Το Θεατρικό Εργαστήρι έχει ως στόχο να καλλιεργήσει την αυτοέκφραση και την επικοινωνία, μέσα από τις τεχνικές και τους κώδικες της θεατρικής τέχνης. Έμφαση θα δοθεί στον σωματικό και λεκτικό αυτοσχεδιασμό ενώ οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις υποκριτικές τους ικανότητες «επί σκηνής».

Τα μαθήματα, συνολικής διάρκειας ενός έτους, θα γίνονται κάθε Δευτέρα από τις 8 μ.μ. έως τις 9.30 μ.μ.  και θα πραγματοποιηθούν σε δύο κύκλους:

  • Α΄ κύκλος: Δευτέρα 7 Μαρτίου - Δευτέρα 20 Ιουνίου 2016
  • Β’ κύκλος: Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου 2016 - Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2017

Το κόστος συμμετοχής είναι  10€ μηνιαίως.

Δηλώσεις συμμετοχής
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμπληρώσουν τη δήλωση συμμετοχής είτε στα Γραφεία του Τμήματος Πολιτισμού από Δευτέρα έως Παρασκευή, (κτίριο ΟΤΕ - Νικομάχου 18) και ώρες 9:00 έως 15:00, είτε να τη στείλουν ηλεκτρονικά στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., είτε με αποστολή fax στο 210 9940105.

  • Απαραίτητη είναι η προσκόμιση/αποστολή φωτοτυπίας της αστυνομικής ταυτότητας και ενός λογαριασμού (ΔΕΗ ή ΟΤΕ) που να αποδεικνύει ότι ο ενδιαφερόμενος είναι κάτοικος Ηλιούπολης.
  • Θα ακολουθηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας. Προηγούνται οι κάτοικοι και οι δημότες Ηλιούπολης.

Εκτυπώστε τη δήλωση συμμετοχής εδώ

Η εγγραφή θα ολοκληρώνεται με την καταβολή της πρώτης μηνιαίας συνδρομής.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να απευθύνεστε στο τηλέφωνο 210 9940699.

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ
ΔΗΜΟΥ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ (Π.Α.Ο.Δ.ΗΛ.)-ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ
Νικομάχου 18, 16341, Κ. Ηλιούπολη
Τηλέφωνα: 210 9940699 - Fax: 210 9940105
www.politismos-ilioupoli.gr • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΟΔΗΓΟΣ ΝΟΤΙΑ app

Οδηγός Νότια

ONLINE Οδηγός Νοτίων Προαστίων

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο ώστε να σας ενημερώνουμε μέσω e-mail
Όροι και Προϋποθέσεις

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.