ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ
Κειμενο

Το Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Ηλιούπολης, σε συνεργασία με τη Δημοτική Χορωδία, διοργανώνουν την Παρασκευή, 28 Μαΐου και το Σάββατο, 29 Μαΐου 2010, τη «14η Συνάντηση Χορωδιών», η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Θέατρο του Άλσους «Δ. Κιντής» (Γαρδίκη & Σμόλικα, Ηλιούπολη, τηλ. 210 9923840).

Η Συνάντηση αποτελεί ένα θεσμό που έχει καταξιωθεί, με την πάροδο του χρόνου, στο χώρο του χορωδιακού τραγουδιού, καθώς προσφέρει την ευκαιρία σε ομάδες από διάφορες περιοχές της Αττικής και ευρύτερα της Ελλάδας, να παρουσιάσουν τη δουλειά τους και να εξελιχθούν μέσα από το γόνιμο διάλογο που αναπτύσσεται μεταξύ τους.

Το Σάββατο, 29 Μαΐου, έχουμε τη χαρά να φιλοξενούμε τη Μικτή Χορωδία του Πολιτιστικού Συλλόγου του Άργους «Τελέσιλλα»,  τη Μικτή Χορωδία του Πνευματικού & Πολιτιστικού Κέντρου Δήμου Γλυφάδας, το Μουσικοφιλολογικό Σύλλογο Σαλαμίνας «Ο Απόλλων», που μαζί με τη Δημοτική Χορωδία και το Νέο Φωνητικό Σύνολο της Ηλιούπολης, θα μας χαρίσουν ένα ποικίλο συναυλιακό πρόγραμμα, που περιλαμβάνει από παραδοσιακά έως έντεχνα ελληνικά τραγούδια (Χατζιδάκι, Θεοδωράκη κ.ά.) χωρίς να εξαιρείται το ξένο ρεπερτόριο.

Φέτος, ωστόσο, θέλοντας να ενισχύσουμε την ενεργή συμμετοχή περισσότερων κοινωνικών ομάδων στην πολιτιστική ζωή της πόλης, θα ανοίξουμε τη Συνάντηση, την Παρασκευή, 28 Μαΐου με μία συναυλία των χορωδιών του Πολιτιστικού Κέντρου και των Κ.Α.Π.Η. (β’ & γ’ παραρτήματα) του Δήμου Ηλιούπολης, που όλες έχουν κερδίσει διακρίσεις για τις εμφανίσεις τους.

Ελπίζουμε να μας τιμήσετε με την παρουσία σας και να συμβάλλετε από τη θέση σας, ώστε η προσπάθειά μας να γίνει γνωστή στο ευρύ κοινό.

Ώρα έναρξης εκδηλώσεων: 20:30

Είσοδος ελεύθερη

 

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στο τηλεφωνικό κέντρο του Πολιτιστικού Κέντρου: 210 9940699 ή να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας: www.politismos-ilioupoli.gr

ΟΔΗΓΟΣ ΝΟΤΙΑ app

Οδηγός Νότια

ONLINE Οδηγός Νοτίων Προαστίων

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο ώστε να σας ενημερώνουμε μέσω e-mail
Όροι και Προϋποθέσεις

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.