ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ
Κειμενο

Τις πύλες του ανοίγει, το Σάββατο 29 Μαΐου, ο θερινός κινηματογράφος Ηλιούπολης, «Μελίνα Μερκούρη». Ένα πλούσιο πρόγραμμα με τις μεγαλύτερες κινηματογραφικές επιτυχίες της χρονιάς, θα κρατήσει συντροφιά στους λάτρεις της 7ης Τέχνης, όλο το καλοκαίρι.

 

Όπως αναφέρει σε μήνυμα του ο Δήμαρχος Γιάννης Αναγνώστου: «Ο πολιτισμός, η αναψυχή, η διασκέδαση, η τέχνη, θα κάνουν και φέτος το πέρασμα τους από τον πλήρως ανακαινισμένο χώρο του δημοτικού μας κινηματογράφου, με μια επιλογή από ταινίες που όλοι θα ήθελαν να παρακολουθήσουν.

Είμαστε υπερήφανοι που ένας τέτοιος χώρος, που σπανίζει πια στο πανελλήνιο, λειτουργεί στην Ηλιούπολη, και μάλιστα σε οικόπεδο δημόσιας γης, αποδεικνύοντας ότι αυτή η δημοτική αρχή σέβεται και κάνει πράξη τις επιταγές του Ηλιουπολίτη».

Μέσα από τις ποικίλες πολιτιστικές και επιχειρηματικές δράσεις της και την εκμετάλλευση των δημοτικών χώρων μαζικής εστίασης, η «ΕΥΩΝΥΜΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗ Α.Ε.» επιδιώκει την προσφορά όσο το δυνατόν καλύτερων υπηρεσιών, σε συνδυασμό με την χαμηλότερη επιβάρυνση.

Όπως σημειώνει χαρακτηριστικά η  Πρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης «ΕΥΩΝΥΜΟΣ Α.Ε.», Κατερίνα Γλυκού – Φωτεινιά: «Η τεράστια αύξηση της επισκεψιμότητας, που παρατηρείται την τελευταία τριετία στον πλήρως ανακαινισμένο σε υποδομές και τεχνικές παρεμβάσεις Δημοτικό Κινηματογράφο της πόλης μας αποτελεί την ισχυρότερη απόδειξη των παραπάνω δράσεων.

Σήμερα, που οι θερινοί κινηματογράφοι συνεχώς λιγοστεύουν και τείνουν να εκλείψουν πανελλαδικά, είναι άξιο αναφοράς ότι στο Δήμο μας κρατάμε ζωντανές τις μνήμες του λαϊκού πολιτισμού και χαιρόμαστε, που έχουμε δημιουργήσει μία όαση δροσιάς και νοσταλγικής αναζήτησης για όλους τους συμπολίτες μας».

ΟΔΗΓΟΣ ΝΟΤΙΑ app

Οδηγός Νότια

ONLINE Οδηγός Νοτίων Προαστίων

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο ώστε να σας ενημερώνουμε μέσω e-mail
Όροι και Προϋποθέσεις

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.