ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ
Κειμενο

Στο πλαίσιο της υλοποίησης της απόφασης της Ομοσπονδίας για την προκήρυξη την ημέρα ψήφισης του σχεδίου Νόμου για το πρόγραμμα «ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ» 4ΩΡΗΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΣΤΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ η Εκτελεστική Επιτροπή αποφάσισε την πραγματοποίηση της την ΤΕΤΑΡΤΗ 26 ΜΑΪΟΥ 2010 από τις 11.00 το πρωί μέχρι το τέλος του ωραρίου,

στις 12.00 το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην Πλατεία Καραϊσκάκη (Καρόλου 24-Αθήνα) και πορεία στη Βουλή όπου θα υπάρξει κοινή συγκέντρωση διαμαρτυρίας με τους εργαζόμενους στη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση και την Περιφερειακή Διοίκηση.

Συνάδελφοι,

Εκφράζοντας τις διαθέσεις του συνόλου των εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση για την αντίθεσή μας στο σχέδιο Νόμου για το πρόγραμμα «ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ» με την καθολική συμμετοχή μας αγωνιζόμαστε για την υπεράσπιση του Δημόσιου και Κοινωνικού Χαρακτήρα των υπηρεσιών των Ο.Τ.Α. και των εργασιακών δικαιωμάτων χιλιάδων εργαζομένων που οδηγούνται στην απόλυση και την ανεργία.

Η βιασύνη ψήφισής του από την κυβέρνηση αφορά μόνο τη δέσμευσή της για την ένταξή του στο πρόγραμμα σταθερότητας υποβαθμίζοντας ουσιαστικά τον κοινωνικό ρόλο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ 4ΩΡΗ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ.

ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ».

 

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς

Για την Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε. – Ο.Τ.Α.

Ο  Πρόεδρος                                                              Ο Αναπλ. Γεν. Γραμματέας

Θέμης Μπαλασόπουλος                                             Ιωάννης Τσούνης

ΟΔΗΓΟΣ ΝΟΤΙΑ app

Οδηγός Νότια

ONLINE Οδηγός Νοτίων Προαστίων

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο ώστε να σας ενημερώνουμε μέσω e-mail
Όροι και Προϋποθέσεις

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.