ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Κειμενο

Τα προβλήματα που απασχολούν την πόλη και τους κατοίκους της, έφεραν τον Πρόεδρο της Κ.Ο του ΣΥ.ΡΙΖ.Α, Αλέξη Τσίπρα στην Ηλιούπολη. Μαζί με τον υποψήφιο δήμαρχο της δημοτικής κίνησης «ΗΛΙΟΥ-πόλις, ανθρώπινη πόλη» Χρήστο Κοκοτίνη, επισκέφτηκε διεκδικούμενους ελεύθερους χώρους της πόλης, που είναι είτε υπό αμφισβήτηση είτε είναι καταγεγραμμένοι στην κτηματική εταιρεία του δημοσίου (ΚΕΔ) και περιόδευσε στην αγορά του κέντρου.

Τα προβλήματα της πόλης ανέλυσε διεξοδικά ο κ. Χρήστος Κοκοτίνης και ζήτησε την στήριξη του ΣΥ.ΡΙΖ.Α στον αγώνα για την επίλυσή τους.

Ο Αλέξης Τσίπρας στάθηκε ιδιαίτερα στο γεγονός της εκποίησης της δημόσιας περιουσίας και το συνέδεσε με αυτό του ξεπουλήματος του πρώην αεροδρομίου Ελληνικού στους άραβες. Επεσήμανε τον σχεδιασμό της καταστροφής του ορεινού όγκου του Υμηττού για την ανεμπόδιστη πρόσβαση στην «υπό αξιοποίηση» περιοχή του αεροδρομίου.

Τέλος, στην περιοδεία του στην αγορά της πόλης, διαπίστωσε την αγωνία, των καταστηματαρχών αλλά και των περαστικών, για το αύριο.

Από τη συζήτηση δεν έλειψε η αναφορά για το Κέντρο Υπερυψηλής Τάσης (ΚΥΤ) αλλά και για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η πόλη, όσον αφορά τους παιδικούς σταθμούς με τα 300 περίπου παιδιά που έμειναν έξω από αυτούς.

Αποχαιρετώντας τον υποψήφιο δήμαρχο της Ηλιούπολης Χρήστο Κοκοτίνη, του ευχήθηκε καλή δύναμη και συνέχεια στο δρόμο και το έργο του Κώστα Κονδύλη.

 

Το γραφείο Τύπου

της «ΗΛΙΟΥ-πόλις, ανθρώπινη πόλη»

logo-kinisi

Δημοσίευση 30/09/2010

ΟΔΗΓΟΣ ΝΟΤΙΑ app

Οδηγός Νότια

ONLINE Οδηγός Νοτίων Προαστίων

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο ώστε να σας ενημερώνουμε μέσω e-mail
Όροι και Προϋποθέσεις

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.