ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Κειμενο

Στις 9 το πρωί της Παρασκευής θα ανακοινωθεί τελικά το νέο κυβερνητικό σχήμα, καθώς καθυστέρησε η διαδικασία στην ΚΟ του ΠΑΣΟΚ, αλλά και γιατί υπάρχουν εκκρεμότητες στην τελική συγκρότησή του. Η ορκωμοσία των υπουργών θα γίνει στη 1 το μεσημέρι στο Προεδρικό Μέγαρο.


Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, κεντρικό ρόλο στο νέο κυβερνητικό σχήμα συζητείτο να αναλάβει ο κ. Ευάγγελος Βενιζέλος, είτε ως επικεφαλής του οικονομικού επιτελείου, είτε, σε περίπτωση που ο κ. Λουκάς Παπαδήμος πειστεί να αναλάβει υπουργικό θώκο, στη θέση αντιπροέδρου της κυβέρνησης.

Ο κ. Ανδρέας Λοβέρδος κατά πάσα πιθανότητα θα αναλάβει το νέο υπερ-υπουργείο Υγείας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, ενώ η κυρία Τίνα Μπιρμπίλη θεωρείται σχεδόν βέβαιο ότι θα αποχωρήσει από την κυβέρνηση. Επίσης, κατά τις ίδιες πληροφορίες, ο κ. Μιχάλης Χρυσοχοΐδης και η κυρία Αννα Διαμαντοπούλου παραμένουν στις θέσεις τους.

 

Δημοσίευση 16/06/2011

[readon1 url="http://in.gr"]Πηγή: in.gr[/readon1]

ΟΔΗΓΟΣ ΝΟΤΙΑ app

Οδηγός Νότια

ONLINE Οδηγός Νοτίων Προαστίων

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο ώστε να σας ενημερώνουμε μέσω e-mail
Όροι και Προϋποθέσεις

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.