ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Κειμενο

Ο Δήμαρχος της Ηλιούπολης κος Βασίλης Βαλασόπουλος σε μια υπέροχη και φιλική ατμόσφαιρα, δέχτηκε στο Γραφείο του τα χρυσά παιδιά του στίβου του Γυμναστικού Συλλόγου Ηλιούπολης, τα συνεχάρη για τις μεγάλες τους επιτυχίες και μίλησε με κάθε μία αθλήτρια και κάθε ένα αθλητή για το αγώνισμα τους, γνώστης ο ίδιος καθότι υπήρξε αθλητής, μα και για τις σπουδές τους.

Τους ευχήθηκε καλή περαιτέρω πορεία στον αθλητισμό, μα και στη εν γένει προσωπική τους ζωή. Τους διένειμε ένα υπέροχο βιβλίο με τις αρχαιότητες που ξετρύπωσε ο μετροπόντικας κατά την διάνοιξη των σηράγγων του μετρό στην περιοχή της Ηλιούπολης και την οδό Βουλιαγμένης, και ένα αναμνηστικό μετάλλιο με τον θυρεό της πόλης. Στην εκδήλωση ήταν παρόντες, ο Έφορος του τμήματος Στίβου Κώστας Πιπερίδης, ο Πρόεδρος του Γυμναστικού Συλλόγου Ανδρέας Τρομπέτας,, ο Γενικός Γραμματέας Παναγιώτης Κριτσιμάς και το μέλος της Διοικούσας επιτροπής του volley Γυναικών Γιάννης Μπούρας.

Ο Πρόεδρος του Γυμναστικού συλλόγου ευχαρίστησε τον κ. Βαλασόπουλο για την πρόσκληση και υπογράμμισε για μια φορά ακόμη πώς οι εκδηλώσεις σαν την σημερινή τιμούν τον αθλητισμό και τους αθλητές συνολικά μα και τον Δήμο μας. Εξήρε την συμπαράσταση του Δήμου και προσωπικά του Δημάρχου προς τον Γυμναστικό Σύλλογο, μα και προς όλα τα αθλητικά σωματεία της Πόλης για το δύσκολο και επίπονο έργο τους.

Τα χρυσά παιδιά του στίβου του Γυμναστικού Συλλόγου Ηλιούπολης στον Δήμαρχο

Τα χρυσά παιδιά του στίβου του Γυμναστικού Συλλόγου Ηλιούπολης στον Δήμαρχο

ΟΔΗΓΟΣ ΝΟΤΙΑ app

Οδηγός Νότια

ONLINE Οδηγός Νοτίων Προαστίων

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο ώστε να σας ενημερώνουμε μέσω e-mail
Όροι και Προϋποθέσεις

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.