ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Κειμενο

Συντηρούμε και γυαλίζουμε το ποδήλατό μας, παίρνουμε κράνος, γάντια και ότι άλλο θεωρούμε απαραίτητο και ετοιμαζόμαστε για την ποδηλατική Βόλτα της Ηλιούπολης το Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου 2021, με ώρα εκκίνησης τις 15:00.

Δηλώνουμε έγκαιρα τη συμμετοχή μας στην ηλεκτρονική φόρμα.

Η διαδρομή είναι 4,5 Km και δεν θα υπάρχουν θεατές.

Η εκκίνηση θα γίνει στην πλατεία Φλέμινγκ και η διαδρομή που θα ακολουθηθεί θα είναι στην Λ. Ειρήνης προς Κεντρική πλατεία, στην Ελευθερίου Βενιζέλου προς Αγία Παρασκευή, δεξιά στην Κυπρίων Ηρώων προς πλατεία 25ης Μαρτίου, συνέχεια στην Κοτζιά προς την πλατεία ΙΚΑ, συνέχεια στην Μαρίνου Αντύπα προς πλατεία Κανάρια, δεξιά στην Ανδρέα Παπανδρέου προς Νησάκι, δεξιά στην Λ. Ειρήνης προς πλατεία Φλέμινγκ, όπου και ο τερματισμός.

Οι ποδηλάτες θα κατανεμηθούν σε ομάδες των 50 ατόμων, με σταδιακές εκκινήσεις με χρονική απόσταση 10 λεπτών και με τήρηση 2 μέτρων απόστασης μεταξύ τους.

Προσερχόμαστε έγκαιρα στην πλατεία Φλέμινγκ από 16:15 έως 16:45 και δηλώνουμε την παρουσία μας στους υπεύθυνους, δείχνοντας το ανάλογο πιστοποιητικό εμβολιασμού ή τεστ που διαθέτουμε.

Όλη η διαδικασία γίνεται σύμφωνα με το Υγειονομικό Πρωτόκολλο του ΕΟΔΥ και καλό είναι όλοι να φορούν μάσκα μέχρι την εκκίνηση και να μη συνοδεύονται από άλλα άτομα ή θεατές.

Στο χώρο εκκίνησης θα υπάρχουν αντισηπτικά και κάδοι απορριμμάτων για την απόρριψη της μάσκας.

Θα υπάρχουν εμφιαλωμένα νερά/αναψυκτικά η ισοτονικά ποτά σε συγκεκριμένους σταθμούς τροφοδοσίας

ΟΔΗΓΟΣ ΝΟΤΙΑ app

Οδηγός Νότια

ONLINE Οδηγός Νοτίων Προαστίων

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο ώστε να σας ενημερώνουμε μέσω e-mail
Όροι και Προϋποθέσεις

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.