ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Κειμενο

Μετά από ένα συγκλονιστικό αγώνα η ομάδα μπάσκετ της Ηλιούπολης κέρδισε τον Ποσειδώνα Ψυχικού με 59-57, και με 2-1 νίκες πανηγύρισε την άνοδο στην Γ' Εθνική κατηγορία και την επιστροφή στις Εθνικές κατηγορίες ύστερα από 21 χρόνια.

Η νίκη της Ηλιούπολης επετεύχθη μέσα στο κατάμεστο Α' Κλειστό Ηλιούπολης όπου η παρουσία του φίλαθλου κόσμου ήταν εντυπωσιακή και έδωσε την απαραίτητη ώθηση για τη 2η νίκη και πρόκριση της ομάδας.

Ο Γ.Σ Ηλιούπολης είναι η δεύτερη ομάδα της φετινής Α' ΕΣΚΑ μετά τη Νήαρ Ήστ όπου πήρε το εισιτήριο για τη Γ' Εθνική για τη σεζόν 2022-2023 και έχει την ευκαιρία και για την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος της Α' ΕΣΚΑ.

Τα δεκάλεπτα του αγώνα: 20-17, 33-33, 42-43, 59-57

Συνθέσεις ομάδων

Ηλιούπολη (Καρακώστας): Σπανός 9, Τσίρος, Ζανιδάκης 19 (3), Βάβουλας 3, Παναγόπουλος 14, Πρεμέτης, Κώστας, Γκαβανόπουλος 11 (2), Γκρίλλιας, Γλένης, Κωσταρέλλος 3 (1), Γιανναλέτσος

Ποσειδώνας ΝΨ (Θωμόπουλος): Βερτσιώτης, Γιαννουλάκης 7, Ιωακειμίδης 20 (3), Κρίμπουρας, Δεληγιάννης 5, Δελής 9 (1), Πέρβυι 2, Παπακωνσταντίνου, Σακελλαρίου, Παναγιώτου, Λεκάι 8 (2), Κεσκινίδης 6

Τα αποτελέσματα των ημιτελικών που διεξήχθησαν:

1ος Αγώνας (Πέμπτη 5/5)
Ηλιούπολη - Ποσειδώνας Νέου Ψυχικού 66-69
Γαλάτσι - Νήαρ Ηστ 60-73

2ος Αγώνας (Δευτέρα 9/5)
Νήαρ Ηστ - Γαλάτσι 78-56 (2-0 νίκες)
Ποσειδώνας Νέου Ψυχικού - Ηλιούπολη 63-71 (1-1 νίκες)

3ος Αγώνας (Πέμπτη 12/5)
Ηλιούπολη - Ποσειδώνας Νέου Ψυχικού 59-57 (2-1 νίκες)

Γ' Εθνική ερχόμαστε!!!

Με τον παραπάνω τίτλο το ΔΣ του ΓΣΗ Ηλιούπολης έβγαλε ανακοίνωση νωρίτερα όπου αναφέρει:

Η Διοικούσα Επιτροπή του ΓΣΗ Ηλιούπολης BC αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά όλους όσους συμμετείχαν στην φετινή πετυχημένη πορεία της ομάδας και την επιστροφή στη Γ' Εθνική κατηγορία.

Πρώτα απ'όλους ευχαριστούμε και δημόσια μέσα από την καρδιά μας τον προπονητή μας Φώτη Καρακώστα που με την εμπειρία και την προσωπικότητα του δουλεύει και τιμάει με την παρουσία του την ομάδα μας καθώς και το προπονητικό stuff που συνέβαλε τα μέγιστα για την τεράστια αυτή επιτυχία.

Επίσης ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στους αθλητές της ομάδας μας που φοράνε την φανέλα στους αγώνες είτε για 1 λεπτό ή και περισσότερα, η αποφασιστικοτητα, το πάθος και η υπερπροσπάθεια ηταν και είναι παραπάνω από εμφανής.

Τέλος ευχαριστούμε θερμά τον φίλαθλο κόσμο της Ηλιούπολης που με την παρουσία του ειδικά στα τελευταία παιχνίδια έδειξε την αγάπη του δίνοντας την απαραίτητη ώθηση για να κερδίσουμε. Απομένει άλλος ένας στόχος, ο τίτλος του πρωταθλητή, σας θέλουμε δίπλα μας!!!

Σας Ευχαριστούμε!!!!!

ΟΔΗΓΟΣ ΝΟΤΙΑ app

Οδηγός Νότια

ONLINE Οδηγός Νοτίων Προαστίων

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο ώστε να σας ενημερώνουμε μέσω e-mail
Όροι και Προϋποθέσεις

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.