ΔΗΜΟΣ
Κειμενο

Ο Δήμος Ηλιούπολης ενημερώνει τους κατοίκους ότι διαθέτει δωρεάν ΚΟΜΠΟΣΤ άριστης ποιότητας που παράγει ο ίδιος ο Δήμος με καθετοποιημένη διαδικασία, σε συνεργασία με το ΤΕΙ Κρήτης.

Η διάθεση, θα γίνεται από τα 2 φυτώρια, που βρίσκονται στα εξής σημεία:

• Στον Προφήτη Ηλία (κάθε μέρα)
• Επί της οδού Εθνάρχου Μακαρίου (Τρίτη και Πέμπτη 08:30-12:00)

Θυμίζουμε ότι η πρότυπη μονάδα παραγωγής ΚΟΜΠΟΣΤ του Δήμου Ηλιούπολης, είναι από τις ελάχιστες που λειτουργούν από Δήμους στην Ελλάδα. Η μονάδα έχει σκοπό στο να ενισχύσει το πράσινο της πόλης και σε οικιακή χρήση, ενώ παράλληλα μειώνει κατά πολύ τα απορρίμματα που πηγαίνουν στον ΧΥΤΑ Φυλής εξασφαλίζοντας λιγότερα τέλη ταφής για το δήμο και σημαντικές απαλλαγές για τις ευπαθείς ομάδες.

Η ορθή διαχείριση των υπηρεσιών καθαριότητας και ιδιαίτερα η εκτεταμένη ανακύκλωση που πραγματοποιεί ο Δήμος Ηλιούπολης, έχει οδηγήσει για πέμπτη συνεχή χρονιά τα δημοτικά τέλη καθαριότητας να παραμείνουν στα ίδια επίπεδα χωρίς καμία αύξηση, ενώ δημιουργεί ταυτόχρονα και όρους προστασίας του περιβάλλοντος.

Ο Δήμος Ηλιούπολης θα συνεχίσει να δραστηριοποιείται σε όλες τις μορφές ανακύκλωσης, με σκοπό την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των πολιτών του και τις παραγόμενες προς αυτόν υπηρεσίες.

Ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος,
Ποιότητας Ζωής και Καθαριότητας
Αντζινάς Γιάννης

ΟΔΗΓΟΣ ΝΟΤΙΑ app

Οδηγός Νότια

ONLINE Οδηγός Νοτίων Προαστίων

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο ώστε να σας ενημερώνουμε μέσω e-mail
Όροι και Προϋποθέσεις

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.