ΔΗΜΟΣ
Κειμενο

Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 5 Σεπτέμβρη στο Δημαρχείο Ηλιούπολης, συνάντηση του Δημάρχου Ηλιούπολης Γιώργου Χατζηδάκη με τον Διοικητή της ΑΑΔΕ (Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων) κ. Γιώργο Πιτσιλή με σκοπό την συνεννόηση για σύναψη Προγραμματικής Σύμβασης συνεργασίας μεταξύ των δύο Υπηρεσιών για θέματα κοινού ενδιαφέροντος.

Ως γνωστόν στο κτίριο του ΟΠΕ στην Μαρίνου Αντύπα 86-88, θα στεγαστεί σύντομα η ΔΟΥ Ηλιούπολης και η Φορολογική & Τελωνειακή Ακαδημία της ΑΑΔΕ.

Στην συνάντηση συμμετείχαν από πλευράς ΑΑΔΕ ο Προϊστάμενος της Γενικής Διεύθυνσης Οικονομικών υπηρεσιών κ. Ιωάννης Καββαδάς και ο Διευθυντής Ανθρωπίνου Δυναμικού και της Φορολογικής Ακαδημίας κ.Νίκος Βλάχος. Παρόντες επίσης ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου κ. Δημήτρης Πανταζόπουλος, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Κώστας Σεφτελής και ο Επιστημονικός Σύμβουλος του Δημάρχου κ Τάσος Παναγιώταρης.

Γραφείο Τύπου Δήμου Ηλιούπολης

ΟΔΗΓΟΣ ΝΟΤΙΑ app

Οδηγός Νότια

ONLINE Οδηγός Νοτίων Προαστίων

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο ώστε να σας ενημερώνουμε μέσω e-mail
Όροι και Προϋποθέσεις

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.